Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:21
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: GLUTTONY Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1670
GLUTTONY NeroFrigorifero
11 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 34.7
zwak Schieten redelijk
zwak Passen goed
formidabel Verdedigen slecht


6e minuut.
Inworp. Kubera met de inworp. Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Urs heeft problemen om de bal te vangen. Urs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Urs speelt de bal door. Lozano Farran bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano Farran passt de bal zonder na te denken. Nestor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestor haalt uit met een fantastische trap. Petrescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kubera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urs rent richting de bal. Urs draait met de bal, schiet en ... Petrescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - NeroFrigorifero 1:0

35e minuut.
González González met een sublieme pass. Pietka is nu in balbezit. Pietka geeft een lange en hoge pass. Kubera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Arnau trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ngọc Huy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Urs schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Urs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GLUTTONY 44%, NeroFrigorifero 56%.
GLUTTONY - NeroFrigorifero 1:0

46e minuut.
González González met een sublieme pass. Daar is Zielony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zielony geeft een hoge lob. Lozano Farran probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arnau de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Lozano Farran raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Włoszczak komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Włoszczak probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ngọc Huy neemt de hoekschop. Włoszczak probeert de bal met de borst te controleren. Włoszczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Włoszczak passt de bal zonder na te denken. Puslācis is nu in balbezit. Puslācis geeft de bal voor. Urs rent richting de bal. Urs draait met de bal, schiet en ... Petrescu bokst de bal weg.

76e minuut.
Urs met een sublieme pass. Inworp. Zielony met de inworp. Włoszczak is nu in balbezit. Włoszczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Acerbis komt het veld opgelopen. Zaninetti komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Klungelig pakt Kubera de bal. Kubera speelt de bal door. Stoian bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoian schiet op doel. Zaninetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Acerbis kopt de bal weg. Kowalówka is nu in balbezit. Kowalówka geeft de bal voor. Acerbis bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerbis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GLUTTONY 50%, NeroFrigorifero 50%.
GLUTTONY - NeroFrigorifero 1:0