Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 18:00
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Olimpico
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Lazio_1900 Batera F.C.
5-3-2_press2 Tactiek Zildjian New
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 15
72.7 gemiddelde waardering 75.3
excellent Schieten formidable
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen incredible


11e minuut.
Kasap rent richting de bal. Kasap passt de bal met de wreef. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Milocco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio_1900 - Batera F.C. 0:1

19e minuut.
Mocanu passt de bal zonder na te denken. AL Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Fahir probeert naar een medespeler te passen. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Milocco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Seghir maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gallardo is nu in balbezit. Presser tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Presser krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Lish rent richting de bal. Lish met een sublieme pass. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio_1900 - Batera F.C. 0:2

44e minuut.
Dunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunev geeft een lange en hoge pass. Daar is Presser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallardo rent richting de bal. Gallardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazio_1900 55%, Batera F.C. 45%.
Lazio_1900 - Batera F.C. 0:2

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Mocanu de bal onder controle te krijgen. İlhan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sarafov. Sarafov krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Dragomirescu heeft problemen om de bal te vangen. Dragomirescu passt de bal in één keer door. Gallardo rent richting de bal. Gallardo draait met de bal, schiet en ... Milocco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Lish neemt de hoekschop. Savolevičius kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lish neemt de hoekschop. Gallardo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio_1900 - Batera F.C. 0:3

62e minuut.
Afak rent richting de bal. Afak passt de bal met de wreef. Iorgov rent richting de bal. Iorgov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio_1900 - Batera F.C. 1:3

71e minuut.
Gallardo is nu in balbezit. Lingurov verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio_1900 - Batera F.C. 1:4

76e minuut.
Klungelig pakt Conev de bal. Lish geeft de bal voor. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio_1900 - Batera F.C. 1:5

81e minuut.
Dragomirescu is nu in balbezit. Conev begaat een overtreding. Dragomirescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Kasap zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Slavchev kopt de bal weg. Milocco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazio_1900 51%, Batera F.C. 49%.
Lazio_1900 - Batera F.C. 1:5