Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Vodafone Park
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 612
BEŞİKTAŞ Istanbul FC 1970
eski Tactiek move
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
28 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
11 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 34.7
solid Schieten average
excellent Passen average
very good Verdedigen good


1e minuut.
Kıraç is nu in balbezit. Uranga Luluaga verovert de bal door een tackle van achteren. Davico bereikt de bal nog maar net als eerste. Uranga Luluaga onderschept slim de pass. Uranga Luluaga schiet op doel. Biçici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Munišić verovert de bal door een tackle van achteren. Munišić geeft de bal voor. Uranga Luluaga kopt de bal weg. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Munišić rent richting de bal. Munišić geeft een hoge lob. Daar is Suwak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... Biçici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Munišić speelt de bal door. Bártů rent richting de bal. Bártů met een sublieme pass. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Arnaudov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biçici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uranga Luluaga rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BEŞİKTAŞ - Istanbul FC 1970 1:0

10e minuut.
Bártů geeft een hoge lob. Bonifaz is nu in balbezit. Arnaudov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Arnaudov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Arnaudov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

10e minuut.
Davico onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mena met een snelle inworp. Uranga Luluaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Uranga Luluaga geeft een lange en hoge pass. Biçici bokst de bal weg.

23e minuut.
Seta speelt de bal door. Mena is nu in balbezit. Mena geeft de bal voor. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Cankurtaran is nu in balbezit. Mena verovert de bal door een tackle van achteren. Mena met een sublieme pass. Uranga Luluaga is nu in balbezit. Uranga Luluaga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Davico heeft problemen om de bal te vangen. Uranga Luluaga is nu in balbezit. Uranga Luluaga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena geeft de bal voor. Davico rent richting de bal. Uranga Luluaga verovert de bal door een tackle van achteren. Uranga Luluaga schiet op doel. Biçici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Daar is Uranga Luluaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz passt de bal zonder na te denken. Uranga Luluaga rent richting de bal. Uranga Luluaga schiet op doel. Biçici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Uranga Luluaga is nu in balbezit. Uranga Luluaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BEŞİKTAŞ - Istanbul FC 1970 2:0

35e minuut.
Bártů geeft een lange en hoge pass. Uranga Luluaga kopt de bal weg. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BEŞİKTAŞ - Istanbul FC 1970 3:0

36e minuut.
Terlikçi heeft problemen om de bal te vangen. Bonifaz onderschept slim de pass. Bonifaz passt de bal zonder na te denken. Uranga Luluaga rent richting de bal. Uranga Luluaga schiet op doel. Biçici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena geeft een lange en hoge pass. Bonifaz kopt de bal weg. Uranga Luluaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Uranga Luluaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Munišić probeert naar een medespeler te passen. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz passt de bal in één keer door. Uranga Luluaga rent richting de bal. Uranga Luluaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BEŞİKTAŞ - Istanbul FC 1970 4:0

45e minuut.
Mena geeft de bal voor. Suwak heeft problemen om de bal te vangen. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Biçici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BEŞİKTAŞ - Istanbul FC 1970 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BEŞİKTAŞ 23%, Istanbul FC 1970 77%.
BEŞİKTAŞ - Istanbul FC 1970 5:0

54e minuut.
Terlikçi rent richting de bal. Jedliński verovert de bal door een tackle van achteren. Jedliński geeft een hoge lob. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... Biçici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Uranga Luluaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uranga Luluaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Jedliński heeft problemen om de bal te vangen. Jedliński geeft een lange en hoge pass. Uranga Luluaga controleert de bal met de borst. Uranga Luluaga schiet op doel. Biçici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BEŞİKTAŞ - Istanbul FC 1970 6:0

59e minuut.
Mena passt de bal met de wreef. Daar is Uranga Luluaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uranga Luluaga speelt de bal door. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Daar is Munišić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munišić geeft een hoge lob. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz schiet op doel. Paal!

84e minuut.
Bártů verovert de bal door een tackle van achteren. Bártů geeft een hoge lob. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BEŞİKTAŞ - Istanbul FC 1970 7:0

86e minuut.
Bártů bereikt de bal nog maar net als eerste. Bártů passt de bal zonder na te denken. Mena geeft een lange en hoge pass. Uranga Luluaga krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BEŞİKTAŞ - Istanbul FC 1970 8:0

88e minuut.
Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uranga Luluaga is nu in balbezit. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BEŞİKTAŞ - Istanbul FC 1970 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BEŞİKTAŞ 39%, Istanbul FC 1970 61%.
BEŞİKTAŞ - Istanbul FC 1970 9:0