Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 19:38
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: GLUTTONY Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
GLUTTONY Sodininkas
11 Tactiek sodas-3
51% Balbezit 49%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 34.1
zwak Schieten zeer goed
matig Passen matig
uitstekend Verdedigen matig


11e minuut.
Mostowiak rent richting de bal. Mostowiak met een sublieme pass. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel draait met de bal, schiet en ... Arnau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Sodininkas 0:1

14e minuut.
Pérez Oliveros passt de bal met de wreef. Mostowiak is nu in balbezit. Mostowiak passt de bal zonder na te denken. van Schijndel heeft problemen om de bal te vangen. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Sodininkas 0:2

16e minuut.
Gialesakis probeert de bal met de borst te controleren. Lozano Farran bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gialesakis zijn tegenspeler op de grond. Gialesakis krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Oliva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowiak is nu in balbezit. Mostowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Sodininkas 0:3

26e minuut.
Lozano Farran probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Urs de bal. van Schijndel onderschept slim de pass. van Schijndel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Sodininkas 0:4

28e minuut.
Pérez Oliveros speelt de bal door. Mostowiak rent richting de bal. Mostowiak met een sublieme pass. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Sodininkas 0:5

29e minuut.
Lozano Farran probeert naar een medespeler te passen. Urs heeft problemen om de bal te vangen. van Schijndel onderschept slim de pass. van Schijndel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Sodininkas 0:6

31e minuut.
Pérez Oliveros onderschept slim de pass. Pérez Oliveros speelt de bal door. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Sodininkas 0:7

36e minuut.
Oliva met een snelle inworp. Kowalówka bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel onderschept slim de pass. van Schijndel draait met de bal, schiet en ... Arnau maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Sodininkas 0:8

37e minuut.
Urs passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Kowalówka de bal onder controle te krijgen. van Schijndel verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt van Schijndel de bal. van Schijndel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pérez Oliveros met een snelle inworp. Cirilo rent richting de bal. Cirilo passt de bal zonder na te denken. Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Wieprzęć is nu in balbezit. Dobek probeert naar een medespeler te passen. Mostowiak heeft problemen om de bal te vangen. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel draait met de bal, schiet en ... Arnau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Schijndel rent richting de bal. van Schijndel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Sodininkas 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GLUTTONY 79%, Sodininkas 21%.
GLUTTONY - Sodininkas 0:9

50e minuut.
Inworp. Zancu komt het veld opgelopen. Bobiński komt het veld opgelopen. Grigoraş komt het veld opgelopen. van Schijndel met een snelle inworp. Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Sodininkas 0:10

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Schijndel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cirilo met een sublieme pass. Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowiak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Bobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano Farran verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Lozano Farran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozano Farran draait met de bal, schiet en ... Basiaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Włoszczak komt het veld opgelopen. Grigoraş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kowalówka controleert de bal met de borst. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Nistorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Grigoraş met de inworp. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Dobek geeft een lange en hoge pass. Cirilo kopt de bal weg. Klungelig pakt Bobiński de bal. Mostowiak rent richting de bal. Mostowiak schiet op doel. Arnau bokst de bal weg.

65e minuut.
Cirilo probeert naar een medespeler te passen. Gialesakis rent richting de bal. Gialesakis passt de bal zonder na te denken. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel schiet op doel. Arnau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Mostowiak de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Sodininkas 0:11

70e minuut.
Inworp. Grigoraş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Schijndel is nu in balbezit. van Schijndel draait met de bal, schiet en ... Arnau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Sodininkas 0:12

71e minuut.
van Schijndel met een sublieme pass. Bobiński heeft problemen om de bal te vangen. Włoszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Włoszczak schiet op doel. Basiaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Mostowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozano Farran is nu in balbezit. Mostowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Mostowiak draait met de bal, schiet en ... Arnau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Sodininkas 0:13

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaninetti komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Lozano Farran verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zancu. Lozano Farran raakt geblesseerd tijdens het duel. Acerbis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GLUTTONY 76%, Sodininkas 24%.
GLUTTONY - Sodininkas 0:13