Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 22:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Locomotora Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 684
Locomotora La Chicana F.C
442 Tactiek 5212 COLOSO
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 30.2
weak Schieten good
average Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Palák passt de bal in één keer door. Patrizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Patrizi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Patrizi wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hornes kopt de bal weg. Lehrer is nu in balbezit. Lehrer passt de bal met de wreef. Pellota is nu in balbezit. Pellota schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Abreu rent richting de bal. Patrizi verovert de bal door een tackle van achteren. Pellota is nu in balbezit. Patrizi is nu in balbezit. Patrizi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotora - La Chicana F.C 0:1

14e minuut.
Guillén onderschept slim de pass. Abreu rent richting de bal. Patrizi onderschept slim de pass. Patrizi draait met de bal, schiet en ... Bilardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Guillén de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tiha neemt de hoekschop. Daar is Patrizi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patrizi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto geeft de bal voor. Patrizi probeert naar een medespeler te passen. Pellota is nu in balbezit. Pellota haalt uit met een fantastische trap. Bilardo bokst de bal weg. Pellota is nu in balbezit. Pellota haalt uit met een fantastische trap. Bilardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Tiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiha geeft de bal voor. Lehrer kopt de bal weg. Patrizi is nu in balbezit. Patrizi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Zamarco onderschept slim de pass. Zamarco passt de bal zonder na te denken. Lehrer rent richting de bal. Lehrer geeft de bal voor. Patrizi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rubio is nu in balbezit. Boc verovert de bal door een tackle van achteren. Boc geeft de bal voor. Patrizi is nu in balbezit. Patrizi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Boc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lehrer is nu in balbezit. Lehrer passt de bal met de wreef. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Lehrer kopt de bal weg. Centeno speelt de bal door. Zamarco heeft problemen om de bal te vangen. Hornes onderschept slim de pass. Hornes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Ganduglia de bal. Tiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiha passt de bal met de wreef. Pellota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellota schiet op doel. Bilardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Pellota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellota geeft een hoge lob. Patrizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrizi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotora - La Chicana F.C 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotora 67%, La Chicana F.C 33%.
Locomotora - La Chicana F.C 0:2

47e minuut.
Tomassina is nu in balbezit. Centeno verovert de bal door een tackle van achteren. Centeno passt de bal in één keer door. Pellota is nu in balbezit. Pellota haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Palák geeft de bal voor. Patrizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrizi draait met de bal, schiet en ... Bilardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Abreu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotora - La Chicana F.C 0:3

52e minuut.
Sáez probeert naar een medespeler te passen. Tomassina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellota verovert de bal door een tackle van achteren. Pellota schiet op doel. Bilardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

68e minuut.
Zamarco geeft een hoge lob. Ganduglia rent richting de bal. Tiha maakt een afschuwelijke overtreding. Tiha krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Arbiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocco onderschept slim de pass. Rocco probeert naar een medespeler te passen. Pellota is nu in balbezit. Pellota haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Irrazabal is nu in balbezit. Tiha onderschept slim de pass. Tiha probeert naar een medespeler te passen. Lehrer rent richting de bal. Lehrer geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Boc geeft de bal voor. Pellota is nu in balbezit. Pellota passt de bal met de wreef. Patrizi is nu in balbezit. Patrizi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Palák passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Pellota de bal onder controle te krijgen. Lehrer geeft de bal voor. Patrizi rent richting de bal. Patrizi haalt uit met een fantastische trap. Bilardo bokst de bal weg. Pellota is nu in balbezit. Pellota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotora - La Chicana F.C 0:4

89e minuut.
Lehrer rent richting de bal. Lehrer probeert naar een medespeler te passen. Abreu rent richting de bal. Pellota verovert de bal door een tackle van achteren. Pellota haalt uit met een fantastische trap. Bilardo bokst de bal weg.

90e minuut.
Lehrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellota rent richting de bal. Pellota schiet op doel. Guillén probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotora - La Chicana F.C 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotora 80%, La Chicana F.C 20%.
Locomotora - La Chicana F.C 0:5