Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: vornicei arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 5351
astra9maiploiesti FC Viitorul Crivina
rin 1 Tactiek 4-4-2
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 29.1
zeer goed Schieten matig
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Muscă geeft een hoge lob. Dobrogeanu kopt de bal weg. Czapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapski geeft een lange en hoge pass. Whittaker maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Dulea verovert de bal door een tackle van achteren. Dulea passt de bal in één keer door. Luca heeft problemen om de bal te vangen. Funar rent richting de bal. Funar schiet op doel. Raţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Ghiţă de bal. Raţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Inworp. Pinter met de inworp. Filipoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrogeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrogeanu schiet op doel. Rey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Czapski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dobrogeanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Onciu komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Marhiwuño passt de bal zonder na te denken. Filipoiu is nu in balbezit. Onciu verovert de bal door een tackle van achteren. Onciu geeft een hoge lob. Whittaker krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dejoannon probeert naar een medespeler te passen. Dulea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Funar. Funar krijgt een gele kaart.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boldiş met de inworp. Czapski is nu in balbezit. Czapski geeft de bal voor. Whittaker maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Dulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulea geeft de bal voor. Dejoannon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Funar is nu in balbezit. Funar schiet op doel. Raţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ghiţă verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petre met de inworp. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş geeft een lange en hoge pass. Whittaker krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - FC Viitorul Crivina 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astra9maiploiesti 41%, FC Viitorul Crivina 59%.
astra9maiploiesti - FC Viitorul Crivina 1:0

48e minuut.
Filipoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Pinter speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Czapski de bal onder controle te krijgen. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daar is Filipoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipoiu passt de bal in één keer door. Whittaker rent richting de bal. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - FC Viitorul Crivina 2:0

61e minuut.
Czapski speelt de bal door. Onciu rent richting de bal. Onciu passt de bal zonder na te denken. Czapski is nu in balbezit. Czapski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Stamatoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Stamatoiu geeft een lange en hoge pass. Whittaker kopt de bal weg. Czapski rent richting de bal. Czapski haalt uit met een fantastische trap. Rey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Czapski is nu in balbezit. Czapski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - FC Viitorul Crivina 3:0

67e minuut.
Petre bereikt de bal nog maar net als eerste. Petre geeft de bal voor. Czapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapski haalt uit met een fantastische trap. Rey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - FC Viitorul Crivina 4:0

70e minuut.
Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker geeft een hoge lob. Czapski rent richting de bal. Czapski haalt uit met een fantastische trap. Rey probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Marhiwuño met een sublieme pass. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu geeft de bal voor. Whittaker rent richting de bal. Whittaker draait met de bal, schiet en ... Rey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Dejoannon speelt de bal door. Funar heeft problemen om de bal te vangen. Marhiwuño speelt de bal door. Dejoannon rent richting de bal. Dejoannon haalt uit met een fantastische trap. Raţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - FC Viitorul Crivina 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astra9maiploiesti 53%, FC Viitorul Crivina 47%.
astra9maiploiesti - FC Viitorul Crivina 4:1