Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ninho da Águia
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 3858
Águias FC A.A.Tchim
JR`s Play Tactiek 352funil
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
25.7 gemiddelde waardering 32.4
average Schieten average
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Molinari passt de bal met de wreef. Azulão rent richting de bal. Azulão passt de bal zonder na te denken. Pingo rent richting de bal. Pingo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Pernambuco passt de bal in één keer door. Azulão bereikt de bal nog maar net als eerste. Azulão speelt de bal door. Pingo is nu in balbezit. Pingo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - A.A.Tchim 0:1

10e minuut.
Flores zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rossato is nu in balbezit. Molinari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rossato raakt geblesseerd tijdens het duel. Pingo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal. Betka bokst de bal weg.

16e minuut.
Pingo verovert de bal door een tackle van achteren. Tselykh is nu in balbezit. Pingo onderschept slim de pass. Pingo draait met de bal, schiet en ... Betka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - A.A.Tchim 0:2

17e minuut.
Daar is Viejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pingo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingo verovert de bal door een tackle van achteren. Pingo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Canhotinha kopt de bal weg. Pingo is nu in balbezit. Tselykh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Tselykh moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tselykh schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

22e minuut.
Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal met de wreef. Pingo rent richting de bal. Pingo draait met de bal, schiet en ... Betka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - A.A.Tchim 0:3

23e minuut.
Flores onderschept slim de pass. Flores geeft de bal voor. Zaino heeft problemen om de bal te vangen. Rossato rent richting de bal. Rossato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - A.A.Tchim 0:4

30e minuut.
Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal met de wreef. Pingo is nu in balbezit. Pingo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

35e minuut.
Birro geeft een lange en hoge pass. Pingo is nu in balbezit. Pingo met een sublieme pass. Rossato is nu in balbezit. Rossato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águias FC 71%, A.A.Tchim 29%.
Águias FC - A.A.Tchim 0:4

52e minuut.
Braz verovert de bal door een tackle van achteren. Braz geeft een hoge lob. Portugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Maranhão is nu in balbezit. Maranhão schiet op doel. Rocinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Pernambuco geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Braz de bal onder controle te krijgen. Pingo is nu in balbezit. Pingo haalt uit met een fantastische trap. Betka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - A.A.Tchim 0:5

66e minuut.
Pernambuco is nu in balbezit. Pernambuco passt de bal in één keer door. Zaino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pingo is nu in balbezit. Pingo draait met de bal, schiet en ... Betka bokst de bal weg. Rossato rent richting de bal. Rossato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias FC - A.A.Tchim 0:6

69e minuut.
Canhotinha rent richting de bal. Canhotinha geeft een lange en hoge pass. Pacheco kopt de bal weg. Flores is nu in balbezit. Flores haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Canhotinha geeft de bal voor. Inworp. Flores met een snelle inworp. Rossato is nu in balbezit. Rossato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águias FC 58%, A.A.Tchim 42%.
Águias FC - A.A.Tchim 0:6