Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: SZOCS
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
C.F.FERDINAND United Division
532 Tactiek 532 | 1w R #2
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
41.6 gemiddelde waardering 56.5
goed Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Mustafazadə passt de bal met de wreef. Zamudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamudio geeft een hoge lob. Antonsson rent richting de bal. Antonsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.FERDINAND - United Division 0:1

8e minuut.
Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys passt de bal in één keer door. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Campbell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys probeert naar een medespeler te passen. Zamudio heeft problemen om de bal te vangen. Zamudio schiet op doel. Tagmatarchis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Antonsson is nu in balbezit. Hawryszczak verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.FERDINAND - United Division 0:2

14e minuut.
Reckenbeil is nu in balbezit. Zamudio is nu in balbezit. Zamudio passt de bal in één keer door. Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Molitorys met een sublieme pass. Zamudio rent richting de bal. Klungelig pakt Zamudio de bal. Zamudio geeft een lange en hoge pass. Antonsson krijgt zijn hoofd ertegen. Tagmatarchis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Antonsson rent richting de bal. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsson is nu in balbezit. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.FERDINAND - United Division 0:3

31e minuut.
Molitorys rent richting de bal. Molitorys geeft een lange en hoge pass. Reckenbeil kopt de bal weg. Rutkowski rent richting de bal. Rutkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil passt de bal zonder na te denken. Hawryszczak probeert de bal aan de voet te houden. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Doeltrap. Togias komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsson is nu in balbezit. Kochan verovert de bal door een tackle van achteren. Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski schiet op doel. Tagmatarchis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Kochan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zamudio met een snelle inworp. Reckenbeil met een sublieme pass. Antonsson kan de bal niet met de borst controleren. Tagmatarchis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Togias rent richting de bal. Rutkowski rent richting de bal. Rutkowski geeft de bal voor. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F.FERDINAND 65%, United Division 35%.
C.F.FERDINAND - United Division 0:3

46e minuut.
Kisieliński komt het veld opgelopen. Baveyan komt het veld opgelopen. Leszczyński komt het veld opgelopen. Goszczyński komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Reckenbeil passt de bal in één keer door. Rutkowski rent richting de bal. Rutkowski met een sublieme pass. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Raça neemt vlug de vrije trap. Zamudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamudio probeert naar een medespeler te passen. Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil draait met de bal, schiet en ... Tagmatarchis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys geeft de bal voor. Zamudio is nu in balbezit. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap. Tagmatarchis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.FERDINAND - United Division 0:4

71e minuut.
Zamudio rent richting de bal. Zamudio heeft problemen om de bal te vangen. Zamudio passt de bal zonder na te denken. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rutkowski geeft een lange en hoge pass. Zamudio rent richting de bal. Zamudio passt de bal met de wreef. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Molitorys speelt de bal door. Zamudio is nu in balbezit. Zamudio met een sublieme pass. Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.FERDINAND - United Division 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F.FERDINAND 59%, United Division 41%.
C.F.FERDINAND - United Division 0:5