Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Warrior Ladies Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2917
Warrior Ladies FC Blauwe Reiger
352 Tactiek Dennis New
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 46.2
average Schieten solid
average Passen very good
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Di Pietro onderschept slim de pass. Di Pietro passt de bal met de wreef. López Castro is nu in balbezit. López Castro schiet op doel. Putte werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - FC Blauwe Reiger 0:1

16e minuut.
Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson passt de bal met de wreef. VandenBosche is nu in balbezit. Buzov onderschept slim de pass. Buzov draait met de bal, schiet en ... Putte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Bertanzetti met een sublieme pass. Szotek probeert naar een medespeler te passen. López Castro speelt de bal door. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Rubio speelt de bal door. López Castro rent richting de bal. López Castro geeft de bal voor. Buzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - FC Blauwe Reiger 0:2

23e minuut.
Autreve is nu in balbezit. López Castro verovert de bal door een tackle van achteren. López Castro geeft een lange en hoge pass. Rubio krijgt zijn hoofd ertegen. Putte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - FC Blauwe Reiger 0:3

25e minuut.
Bertanzetti onderschept slim de pass. Bertanzetti geeft een hoge lob. Rubio kopt de bal weg. Buzov rent richting de bal. Buzov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Szotek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Autreve rent richting de bal. López Castro onderschept slim de pass. López Castro geeft de bal voor. Putte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - FC Blauwe Reiger 0:4

42e minuut.
Autreve bereikt de bal nog maar net als eerste. Autreve geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Benoot de bal. Van Kampen is nu in balbezit. Van Kampen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warrior Ladies 70%, FC Blauwe Reiger 30%.
Warrior Ladies - FC Blauwe Reiger 0:4

46e minuut.
Klungelig pakt Rubio de bal. Bulcke bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rubio krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Bulcke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stroobants zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Van Kampen heeft problemen om de bal te vangen. Dawson rent richting de bal. Van Kampen onderschept slim de pass. Van Kampen draait met de bal, schiet en ... Bevernage verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Stroobants bereikt de bal nog maar net als eerste. López Castro verovert de bal door een tackle van achteren. López Castro met een sublieme pass. Buzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - FC Blauwe Reiger 0:5

57e minuut.
Eerdekens rent richting de bal. Dawson verovert de bal door een tackle van achteren. Dawson probeert naar een medespeler te passen. Rubio is nu in balbezit. Rubio haalt uit met een fantastische trap. Putte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - FC Blauwe Reiger 0:6

65e minuut.
Daar is Rubio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubio passt de bal met de wreef. Hooteghem rent richting de bal. Buzov verovert de bal door een tackle van achteren. Buzov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Szotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szotek met een sublieme pass. López Castro met een sublieme pass. Rubio is nu in balbezit. Rubio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Buzov rent richting de bal. Hooteghem probeert naar een medespeler te passen. Bertanzetti speelt de bal door. Rubio is nu in balbezit. Rubio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Putte probeert naar een medespeler te passen. López Castro probeert naar een medespeler te passen. VandenBosche is nu in balbezit. Buzov verovert de bal door een tackle van achteren. Buzov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Dawson probeert naar een medespeler te passen. Szotek is nu in balbezit. Szotek passt de bal in één keer door. Buzov is nu in balbezit. Buzov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warrior Ladies 64%, FC Blauwe Reiger 36%.
Warrior Ladies - FC Blauwe Reiger 0:6