Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-25 09:30
  • Bekerwedstrijd: Arcade Cup
  • Stadion: Dante Prior
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Mediterranea AS Ravenna
TurnBall 3P Tactiek Trening
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
48.6 gemiddelde waardering 57.9
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Burzyński rent richting de bal. Jilmer onderschept slim de pass. Jilmer geeft een hoge lob. Tega is nu in balbezit. Tega haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Kadir speelt de bal door. Cumerle is nu in balbezit. Tega onderschept slim de pass. Tega met een sublieme pass. Pasquina speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Jilmer verovert de bal door een tackle van achteren. Erdemoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Pasquina onderschept slim de pass. Pasquina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - AS Ravenna 0:1

38e minuut.
Burzyński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Małysiak met de inworp. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - AS Ravenna 0:2

43e minuut.
Grupáč is nu in balbezit. Mnguni verovert de bal door een tackle van achteren. Mnguni geeft een lange en hoge pass. Tega rent richting de bal. Tega haalt uit met een fantastische trap. Skowronek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediterranea 59%, AS Ravenna 41%.
Mediterranea - AS Ravenna 0:2

46e minuut.
Treitz komt het veld opgelopen. Makowiecki komt het veld opgelopen. Lacina komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Saporiti is nu in balbezit. Saporiti geeft een hoge lob. Saporiti probeert de bal met de borst te controleren. Grupáč rent richting de bal. Grzonkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - AS Ravenna 1:2

58e minuut.
Daar is Kadir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadir geeft een lange en hoge pass. Lacina rent richting de bal. Lacina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Mnguni kopt de bal weg. Treitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Treitz passt de bal zonder na te denken. Lacina rent richting de bal. Lacina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Erdemoğlu passt de bal in één keer door. Makowiecki is nu in balbezit. Burzyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burzyński krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Dorobanţu probeert de bal aan de voet te houden. Kadir is nu in balbezit. Kadir geeft een lange en hoge pass. Lacina is nu in balbezit. Lacina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pasquina is nu in balbezit. Pasquina speelt de bal door. Treitz rent richting de bal. Treitz draait met de bal, schiet en ... Skowronek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - AS Ravenna 1:3

74e minuut.
Domnişoru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Castagnetti komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Luntraru geeft een lange en hoge pass. Korol heeft problemen om de bal te vangen. Mnguni rent richting de bal. Mnguni geeft de bal voor. Treitz krijgt zijn hoofd ertegen. Skowronek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Mnguni passt de bal met de wreef. Pasquina is nu in balbezit. Treitz rent richting de bal. Treitz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - AS Ravenna 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediterranea 66%, AS Ravenna 34%.
Mediterranea - AS Ravenna 1:4