Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARMATA AZZURRA AS Ravenna
Osimhen_888R Tactiek Trening
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
68.7 gemiddelde waardering 58.6
uitmuntend Schieten zeer goed
formidabel Passen redelijk
formidabel Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Korol bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina verovert de bal door een tackle van achteren. Urbina passt de bal zonder na te denken. Fernández Veiras rent richting de bal. Fernández Veiras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Echeverría is nu in balbezit. Echeverría passt de bal in één keer door. Okrzesik is nu in balbezit. Urbina verovert de bal door een tackle van achteren. Urbina schiet op doel. Grzonkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Echeverría geeft een hoge lob. Cunegato rent richting de bal. Cunegato geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Urbina de bal. Urbina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Fernández Veiras rent richting de bal. Saporiti is nu in balbezit. Fernández Veiras onderschept slim de pass. Fernández Veiras schiet op doel. Grzonkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - AS Ravenna 1:0

17e minuut.
Fernández Veiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnguni is nu in balbezit. Urbina is nu in balbezit. Urbina schiet op doel. Grzonkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - AS Ravenna 2:0

29e minuut.
Klungelig pakt Echeverría de bal. Tega rent richting de bal. Echeverría tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Echeverría krijgt een gele kaart.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kadir met de inworp. Okrzesik geeft de bal voor. Tega is nu in balbezit. Tega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - AS Ravenna 2:1

35e minuut.
Emiliani onderschept slim de pass. Emiliani geeft een hoge lob. Jilmer kopt de bal weg. Tega is nu in balbezit. Tega haalt uit met een fantastische trap. Bal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Hoffmann onderschept slim de pass. Hoffmann geeft een lange en hoge pass. Korol bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina onderschept slim de pass. Urbina schiet op doel. Grzonkowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMATA AZZURRA 41%, AS Ravenna 59%.
ARMATA AZZURRA - AS Ravenna 2:1

46e minuut.
Makowiecki komt het veld opgelopen. Treitz komt het veld opgelopen. Lacina komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bugalski geeft een lange en hoge pass. Okrzesik heeft problemen om de bal te vangen. Urbina is nu in balbezit. Urbina draait met de bal, schiet en ... Grzonkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - AS Ravenna 3:1

79e minuut.
Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik verovert de bal door een tackle van achteren. Echeverría verovert de bal door een tackle van achteren. Echeverría geeft de bal voor. Fernández Veiras krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Cunegato is nu in balbezit. Cunegato geeft de bal voor. Urbina is nu in balbezit. Urbina schiet op doel. Na een snelle pass probeert Korol de bal onder controle te krijgen. Grzonkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMATA AZZURRA 41%, AS Ravenna 59%.
ARMATA AZZURRA - AS Ravenna 3:1