Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:44
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Farciarska Arena Roku
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1636
Farciarze Roku Unión de San Gil
obrona Czestocho Tactiek 343
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 36.9
very good Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Celentani kan de bal niet met de borst controleren. Medou is nu in balbezit. Celentani onderschept slim de pass. Celentani geeft een hoge lob. Green springt en kopt de bal. Cazenave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Celentani met een snelle inworp. Høgås geeft een lange en hoge pass. Fuster heeft problemen om de bal te vangen. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Segura kan de bal niet met de borst controleren. Green rent richting de bal. Franczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Green verovert de bal door een tackle van achteren. Green schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Timko rent richting de bal. Latoszek speelt de bal door. Zăncescu probeert naar een medespeler te passen. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Zăncescu de bal. Franczyk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rusu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusu geeft de bal voor. Gruszka onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Wichniarek speelt de bal door. Høgås geeft een lange en hoge pass. Giua probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green draait met de bal, schiet en ... Cazenave kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Franczyk passt de bal zonder na te denken. Latoszek is nu in balbezit. Met opzet legt Duanes zijn tegenspeler op de grond. Duanes krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Segura onderschept slim de pass. Segura passt de bal zonder na te denken. Celentani probeert naar een medespeler te passen. Zăncescu rent richting de bal. Zăncescu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Høgås met een sublieme pass. Rytel met een sublieme pass. Green rent richting de bal. Green haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - Unión de San Gil 1:0

44e minuut.
Latoszek probeert naar een medespeler te passen. Celentani met een sublieme pass. Zăncescu probeert naar een medespeler te passen. Rytel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rytel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - Unión de San Gil 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farciarze Roku 45%, Unión de San Gil 55%.
Farciarze Roku - Unión de San Gil 2:0

47e minuut.
Celentani met een sublieme pass. Rytel bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Rytel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rytel schiet op doel. Cazenave werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Latoszek verovert de bal door een tackle van achteren. Latoszek probeert naar een medespeler te passen. Rytel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rytel draait met de bal, schiet en ... Cazenave probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - Unión de San Gil 3:0

51e minuut.
Høgås verovert de bal door een tackle van achteren. Høgås passt de bal met de wreef. Rytel rent richting de bal. Høgås bereikt de bal nog maar net als eerste. Høgås geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Doeltrap. Cazenave trapt de bal weg. Høgås kopt de bal weg. Daar is Green, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Green haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cazenave probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Navarrete rent richting de bal. Høgås onderschept slim de pass. Høgås speelt de bal door. Klungelig pakt Rytel de bal. Rytel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Green bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Luján is nu in balbezit. Luján geeft een lange en hoge pass. Inworp. Celentani met de inworp. Høgås geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Latoszek passt de bal zonder na te denken. Green rent richting de bal. Green passt de bal zonder na te denken. Rytel rent richting de bal. Rytel draait met de bal, schiet en ... Cazenave kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Høgås speelt de bal door. Rytel is nu in balbezit. Rytel schiet op doel. Segura probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - Unión de San Gil 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farciarze Roku 30%, Unión de San Gil 70%.
Farciarze Roku - Unión de San Gil 4:0