Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:44
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Stadion im. Ernesta Pohla
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 5587
Zalesianka Zalesie KS FC-Andemandse
Green2DMNew Tactiek 1. 343 - ATT
57% Balbezit 43%
16% Spel op eigen helft 84%
62 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 32.5
uitmuntend Schieten redelijk
uitmuntend Passen matig
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Prnjavorac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brychczy probeert naar een medespeler te passen. Maleńczuk heeft problemen om de bal te vangen. Maleńczuk schiet op doel. Colméia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - FC-Andemandse 1:0

2e minuut.
Wibroe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Eben de bal. Vujadin rent richting de bal. Vujadin draait met de bal, schiet en ... Colméia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - FC-Andemandse 2:0

3e minuut.
Daar is Edel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Brychczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Brychczy schiet op doel. Colméia probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Prnjavorac met een sublieme pass. Brychczy rent richting de bal. Brychczy passt de bal zonder na te denken. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin draait met de bal, schiet en ... Colméia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Rachwalik de bal. Rachwalik geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ordóñez Herrera de bal onder controle te krijgen. Prnjavorac geeft een hoge lob. Colméia bokst de bal weg. Vujadin rent richting de bal. Vujadin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - FC-Andemandse 3:0

9e minuut.
Prnjavorac heeft problemen om de bal te vangen. Prnjavorac met een sublieme pass. Maleńczuk met een sublieme pass. Vujadin rent richting de bal. Vujadin draait met de bal, schiet en ... Colméia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Passalenti is nu in balbezit. Passalenti geeft een hoge lob. Daar is Rachwalik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin draait met de bal, schiet en ... Colméia bokst de bal weg.

12e minuut.
Brychczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwalik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brychczy raakt geblesseerd tijdens het duel. Vujadin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - FC-Andemandse 4:0

16e minuut.
Prnjavorac met een sublieme pass. Maleńczuk is nu in balbezit. Maleńczuk passt de bal met de wreef. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Porte bereikt de bal nog maar net als eerste. Porte passt de bal zonder na te denken. Prnjavorac rent richting de bal. Prnjavorac geeft een lange en hoge pass. Vujadin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Prnjavorac is nu in balbezit. Prnjavorac met een sublieme pass. Vujadin rent richting de bal. Vujadin draait met de bal, schiet en ... Bonizzoni probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Maleńczuk rent richting de bal. Maleńczuk passt de bal in één keer door. Daar is Vujadin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujadin draait met de bal, schiet en ... Colméia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - FC-Andemandse 5:0

22e minuut.
Brychczy onderschept slim de pass. Brychczy passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vujadin de bal. Vujadin haalt uit met een fantastische trap. Colméia probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Maleńczuk passt de bal in één keer door. Brychczy rent richting de bal. Brychczy passt de bal in één keer door. Vujadin rent richting de bal. Vujadin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Maleńczuk speelt de bal door. Prnjavorac rent richting de bal. Prnjavorac passt de bal in één keer door. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Maleńczuk met een sublieme pass. Brychczy is nu in balbezit. Brychczy geeft een hoge lob. Vujadin maakt een snoekduik en kopt de bal. Colméia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Wibroe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Passalenti speelt de bal door. Prnjavorac speelt de bal door. Klungelig pakt Vujadin de bal. Vujadin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - FC-Andemandse 6:0

30e minuut.
Vujadin passt de bal in één keer door. Prnjavorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Prnjavorac speelt de bal door. Brychczy is nu in balbezit. Brychczy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Maleńczuk speelt de bal door. Brychczy is nu in balbezit. Brychczy speelt de bal door. Prnjavorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Prnjavorac haalt uit met een fantastische trap. Colméia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vujadin rent richting de bal. Vujadin schiet op doel. Colméia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - FC-Andemandse 7:0

35e minuut.
Inworp. Brychczy met de inworp. Prnjavorac speelt de bal door. Vujadin rent richting de bal. Vujadin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - FC-Andemandse 8:0

38e minuut.
Eben rent richting de bal. Vujadin onderschept slim de pass. Brychczy probeert naar een medespeler te passen. Vujadin rent richting de bal. Vujadin haalt uit met een fantastische trap. Colméia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Porte geeft een hoge lob. Vujadin kopt de bal weg. Brychczy rent richting de bal. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Maleńczuk rent richting de bal. Daar is Maleńczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maleńczuk passt de bal in één keer door. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Maleńczuk is nu in balbezit. Maleńczuk passt de bal met de wreef. Prnjavorac probeert naar een medespeler te passen. Vujadin rent richting de bal. Vujadin draait met de bal, schiet en ... Colméia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalesianka Zalesie KS 16%, FC-Andemandse 84%.
Zalesianka Zalesie KS - FC-Andemandse 8:0

49e minuut.
Vujadin kopt de bal weg. Prnjavorac rent richting de bal. Prnjavorac passt de bal met de wreef. Maleńczuk rent richting de bal. Maleńczuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Maleńczuk controleert de bal met de borst. Edel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Střihavka de bal. Passalenti verovert de bal door een tackle van achteren. Passalenti geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - FC-Andemandse 9:0

51e minuut.
Střihavka geeft een hoge lob. Porte speelt de bal door. Daar is Prnjavorac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prnjavorac geeft een hoge lob. Vujadin maakt een snoekduik en kopt de bal. Colméia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Prnjavorac kan de bal niet met de borst controleren. Maleńczuk met een sublieme pass. Brychczy met een sublieme pass. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Colméia met een sublieme pass. Porte geeft de bal voor. Vujadin rent richting de bal. Vujadin draait met de bal, schiet en ... Colméia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - FC-Andemandse 10:0

57e minuut.
Střihavka is nu in balbezit. Střihavka passt de bal in één keer door. Edel rent richting de bal. Vujadin verovert de bal door een tackle van achteren. Vujadin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Porte speelt de bal door. Passalenti probeert de bal met de borst te controleren. Passalenti passt de bal in één keer door. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin haalt uit met een fantastische trap. Colméia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Daar is Prnjavorac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prnjavorac geeft een lange en hoge pass. Brychczy probeert naar een medespeler te passen. Maleńczuk rent richting de bal. Maleńczuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin schiet op doel. Colméia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Bonizzoni rent richting de bal. Bonizzoni passt de bal zonder na te denken. Maleńczuk geeft de bal voor. Daar is Vujadin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujadin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Prnjavorac de bal. Maleńczuk rent richting de bal. Maleńczuk probeert naar een medespeler te passen. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin schiet op doel. Colméia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - FC-Andemandse 11:0

68e minuut.
Porte kopt de bal weg. Maleńczuk is nu in balbezit. Maleńczuk geeft de bal voor. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Brychczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Brychczy passt de bal met de wreef. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin haalt uit met een fantastische trap. Colméia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - FC-Andemandse 12:0

72e minuut.
Maleńczuk rent richting de bal. Prnjavorac rent richting de bal. Prnjavorac speelt de bal door. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin draait met de bal, schiet en ... Colméia bokst de bal weg. Maleńczuk rent richting de bal. Maleńczuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Passalenti kan de bal niet met de borst controleren. Edel begaat een overtreding. Passalenti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Passalenti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Prnjavorac speelt de bal door. Maleńczuk met een sublieme pass. Brychczy met een sublieme pass. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Edel bereikt de bal nog maar net als eerste. Edel passt de bal met de wreef. Passalenti geeft een lange en hoge pass. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Vujadin rent richting de bal. Prnjavorac is nu in balbezit. Prnjavorac geeft de bal voor. Brychczy is nu in balbezit. Brychczy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Porte verovert de bal door een tackle van achteren. Porte passt de bal in één keer door. Prnjavorac probeert naar een medespeler te passen. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Prnjavorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Prnjavorac passt de bal zonder na te denken. Maleńczuk met een sublieme pass. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin schiet op doel. Colméia bokst de bal weg.

88e minuut.
Porte geeft de bal voor. Bonizzoni is nu in balbezit. Vujadin onderschept slim de pass. Vujadin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - FC-Andemandse 13:0

89e minuut.
Prnjavorac onderschept slim de pass. Prnjavorac speelt de bal door. Brychczy met een sublieme pass. Vujadin rent richting de bal. Vujadin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalesianka Zalesie KS 17%, FC-Andemandse 83%.
Zalesianka Zalesie KS - FC-Andemandse 13:0