Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:15
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: AC Konečníci Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 960
AC Konečníci FC Krhová
moje 2 Tactiek Moje 3
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
38.5 gemiddelde waardering 41.4
solide Schieten goed
zwak Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Bonci kopt de bal weg. Pearson rent richting de bal. Pearson passt de bal in één keer door. Kossok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossok geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Mirzəzadə is nu in balbezit. Matilu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mirzəzadə raakt geblesseerd tijdens het duel. Pearson legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Konečníci - FC Krhová 0:1

12e minuut.
Pearson met een sublieme pass. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmermann met een sublieme pass. Mirzəzadə rent richting de bal. Mirzəzadə draait met de bal, schiet en ... de la Vega bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kargul is nu in balbezit. Segalini onderschept slim de pass. Segalini passt de bal zonder na te denken. Mirzəzadə rent richting de bal. Mirzəzadə schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lazzarini rent richting de bal. Lazzarini geeft een hoge lob. Motejl rent richting de bal. Mirzəzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Mirzəzadə schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ngọc Khôi kopt de bal weg. Klungelig pakt Szovják de bal. Toivahainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Szovják bereikt de bal nog maar net als eerste. Szovják haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Zimmermann kopt de bal weg. Riker is nu in balbezit. Segalini verovert de bal door een tackle van achteren. Mirzəzadə is nu in balbezit. Mirzəzadə draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Konečníci 50%, FC Krhová 50%.
AC Konečníci - FC Krhová 0:1

47e minuut.
Segalini rent richting de bal. Zimmermann rent richting de bal. Segalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Segalini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Konečníci - FC Krhová 0:2

51e minuut.
Rusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Poikkijärvi met een snelle inworp. Czerbniak geeft een lange en hoge pass. Glesnes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szovják krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Konečníci - FC Krhová 1:2

59e minuut.
Pearson speelt de bal door. Fumagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli passt de bal in één keer door. Zimmermann is nu in balbezit. Zimmermann draait met de bal, schiet en ... de la Vega bokst de bal weg.

61e minuut.
Poikkijärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Poikkijärvi probeert naar een medespeler te passen. Toivahainen heeft problemen om de bal te vangen. Szovják is nu in balbezit. Szovják draait met de bal, schiet en ... Glesnes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Bonci geeft een lange en hoge pass. Kossok probeert naar een medespeler te passen. Szovják rent richting de bal. Ngọc Khôi rent richting de bal. Ngọc Khôi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Konečníci 59%, FC Krhová 41%.
AC Konečníci - FC Krhová 1:2