Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:44
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Legia Wronki Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3474
Legia Wronki Staś Dolny
5-3-2 Tactiek attack
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 48.9
good Schieten very good
good Passen solid
average Verdedigen good


12e minuut.
Tostão verovert de bal door een tackle van achteren. Tostão speelt de bal door. Nevrkla bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberfellner onderschept slim de pass. Haberfellner draait met de bal, schiet en ... Gregoraci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Haberfellner rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Haberfellner bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Wronki - Staś Dolny 0:1

13e minuut.
de Graaf is nu in balbezit. Albacete rent richting de bal. de Graaf speelt de bal door. Aspas rent richting de bal. Aspas haalt uit met een fantastische trap. Viza bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
de Graaf probeert naar een medespeler te passen. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godínez geeft een lange en hoge pass. Kaupang is nu in balbezit. Kaupang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Viza probeert naar een medespeler te passen. Kaupang kopt de bal weg. Godínez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haberfellner is nu in balbezit. Haberfellner draait met de bal, schiet en ... Gregoraci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Haberfellner is nu in balbezit. Godínez is nu in balbezit. Haberfellner onderschept slim de pass. Haberfellner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Wronki - Staś Dolny 0:2

24e minuut.
Bakmaz met een sublieme pass. Konka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konka passt de bal met de wreef. Aspas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Konka passt de bal zonder na te denken. Aspas is nu in balbezit. Aspas passt de bal met de wreef. Kiprich rent richting de bal. Kiprich haalt uit met een fantastische trap. Viza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Olejňák met een sublieme pass. Daar is Albacete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albacete probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Haberfellner de bal. Haberfellner schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Wronki 53%, Staś Dolny 47%.
Legia Wronki - Staś Dolny 0:2

50e minuut.
Konka is nu in balbezit. Konka geeft de bal voor. Rempała controleert de bal met de borst. Kiprich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Patyczek rent richting de bal. Patyczek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Park-Kin de bal. Haberfellner bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberfellner haalt uit met een fantastische trap. Gregoraci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Haberfellner rent richting de bal. Haberfellner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Wronki - Staś Dolny 0:3

54e minuut.
Aspas is nu in balbezit. Kiprich rent richting de bal. Aspas rent richting de bal. Kiprich rent richting de bal. Kiprich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Albacete verovert de bal door een tackle van achteren. Albacete passt de bal in één keer door. Park-Kin is nu in balbezit. Haberfellner verovert de bal door een tackle van achteren. Haberfellner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Patyczek geeft een hoge lob. Godínez is nu in balbezit. Haberfellner verovert de bal door een tackle van achteren. Haberfellner draait met de bal, schiet en ... Gregoraci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Wronki - Staś Dolny 0:4

69e minuut.
Daar is Bakmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patyczek speelt de bal door. Haberfellner bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Haberfellner de bal. Haberfellner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nevrkla is nu in balbezit. Haberfellner verovert de bal door een tackle van achteren. Haberfellner haalt uit met een fantastische trap. Gregoraci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Wronki - Staś Dolny 0:5

76e minuut.
Daar is Patyczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patyczek passt de bal in één keer door. Haberfellner rent richting de bal. Haberfellner haalt uit met een fantastische trap. Gregoraci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Wronki - Staś Dolny 0:6

79e minuut.
Bakmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakmaz speelt de bal door. Konka probeert naar een medespeler te passen. Aspas rent richting de bal. Aspas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Park-Kin geeft een hoge lob. Fern bereikt de bal nog maar net als eerste. Fern geeft een hoge lob. Klungelig pakt Haberfellner de bal. Haberfellner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Wronki 41%, Staś Dolny 59%.
Legia Wronki - Staś Dolny 0:6