Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:21
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Loiola Team Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1311
Loiola Team El Español
Aerox Tactiek 5DEF
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 30.9
solide Schieten redelijk
redelijk Passen matig
solide Verdedigen zwak


1e minuut.
Celmer heeft problemen om de bal te vangen. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kośmider. Kośmider krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Daar is Jaszczowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Piosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piosik haalt uit met een fantastische trap. Dănciulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loiola Team - El Español 1:0

8e minuut.
Horwat geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mack de bal. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loiola Team - El Español 2:0

9e minuut.
Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Celmer onderschept slim de pass. Celmer probeert naar een medespeler te passen. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik draait met de bal, schiet en ... Dănciulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Lattaruli heeft problemen om de bal te vangen. Ghedini rent richting de bal. Lattaruli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lattaruli krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Ungvarský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungvarský geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghedini met een snelle inworp. Kośmider rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Doeltrap. Dănciulescu met een harde bal richting middenveld. Barbosa kopt de bal weg. Celmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Celmer schiet op doel. Dănciulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Barbosa geeft een hoge lob. Piosik kopt de bal weg. Colmán heeft problemen om de bal te vangen. Celmer rent richting de bal. Celmer schiet op doel. Dănciulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loiola Team 48%, El Español 52%.
Loiola Team - El Español 2:0

50e minuut.
Godeiro probeert naar een medespeler te passen. Gomułka probeert de bal met de borst te controleren. Gomułka passt de bal met de wreef. Kośmider rent richting de bal. Kośmider draait met de bal, schiet en ... Guillot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Horwat onderschept slim de pass. Stere bereikt de bal nog maar net als eerste. Stere passt de bal zonder na te denken. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik haalt uit met een fantastische trap. Dănciulescu bokst de bal weg.

64e minuut.
Jaszczowski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Barbosa de bal onder controle te krijgen. Barbosa met een sublieme pass. Celmer is nu in balbezit. Celmer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Barbosa geeft een hoge lob. Buitenspel voor Piosik. Goede buitenspelval van de verdediging. Dănciulescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lattaruli is nu in balbezit. Lattaruli geeft de bal voor. Dănciulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Horwat probeert de bal aan de voet te houden. Godeiro kopt de bal weg. Klungelig pakt Horwat de bal. Stere is nu in balbezit. Stere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Lattaruli met een sublieme pass. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa geeft een lange en hoge pass. Celmer is nu in balbezit. Celmer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Łopaciuk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lattaruli met de inworp. Stere is nu in balbezit. Stere draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Suuder trapt de bal weg van het doel. Daar is Stere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colmán. Colmán krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Lattaruli probeert naar een medespeler te passen. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik verovert de bal door een tackle van achteren. Piosik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loiola Team - El Español 3:0

84e minuut.
Colmán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tekadam komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Pellettieri speelt de bal door. Suuder is nu in balbezit. Celmer onderschept slim de pass. Piosik is nu in balbezit. Piosik draait met de bal, schiet en ... Dănciulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loiola Team 43%, El Español 57%.
Loiola Team - El Español 3:0