Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mission FC 2011 Tarık İnsaat SK
H-9 Tactiek tek forvet
38% Balbezit 62%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
57.4 gemiddelde waardering 72.6
very good Schieten incredible
excellent Passen outstanding
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Burdisso verovert de bal door een tackle van achteren. Burdisso passt de bal in één keer door. Ardıçoğlu probeert naar een medespeler te passen. Megyei is nu in balbezit. Megyei schiet op doel. Kelleci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Kelleci speelt de bal door. Cebesoy kan de bal niet met de borst controleren. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün geeft een hoge lob. Tanrıöver krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruiz de Lopera met de inworp. Ardıçoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Tüzün verovert de bal door een tackle van achteren. Tüzün schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Özeren heeft problemen om de bal te vangen. Burdisso is nu in balbezit. Özeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdisso onderschept slim de pass. Burdisso draait met de bal, schiet en ... Kelleci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Crivelli passt de bal in één keer door. Tüzün is nu in balbezit. Tüzün passt de bal zonder na te denken. Tanrıöver rent richting de bal. Tanrıöver draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tüzün passt de bal met de wreef. Padilha speelt de bal door. Tanrıöver is nu in balbezit. Tanrıöver schiet op doel. Klouvatos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - Tarık İnsaat SK 0:1

28e minuut.
Cebesoy probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Ruiz de Lopera de bal onder controle te krijgen. Keblas is nu in balbezit. Tanrıöver verovert de bal door een tackle van achteren. Tanrıöver schiet op doel. Klouvatos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Tüzün controleert de bal met de borst. Tüzün passt de bal zonder na te denken. Tanrıöver rent richting de bal. Tanrıöver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - Tarık İnsaat SK 0:2

36e minuut.
Padilha passt de bal in één keer door. Daar is Tüzün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tüzün passt de bal in één keer door. Tanrıöver bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıöver draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - Tarık İnsaat SK 0:3

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tüzün zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crivelli probeert naar een medespeler te passen. Tüzün geeft een lange en hoge pass. Tanrıöver maakt een snoekduik en kopt de bal. Klouvatos bokst de bal weg.

44e minuut.
Crivelli probeert naar een medespeler te passen. Zrywacz is nu in balbezit. Zrywacz geeft de bal voor. Tanrıöver springt en kopt de bal. Klungelig pakt Ruiz de Lopera de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - Tarık İnsaat SK 0:4

45e minuut.
Miriuta speelt de bal door. Tanrıöver is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Keblas ... Strafschop! Keblas krijgt een gele kaart. Tanrıöver is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tanrıöver neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - Tarık İnsaat SK 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mission FC 2011 65%, Tarık İnsaat SK 35%.
Mission FC 2011 - Tarık İnsaat SK 0:5

50e minuut.
Crivelli passt de bal zonder na te denken. Tanrıöver is nu in balbezit. Gregor is nu in balbezit. Tanrıöver onderschept slim de pass. Tanrıöver haalt uit met een fantastische trap. Klouvatos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Inworp. Mitrea komt het veld opgelopen. Koltai komt het veld opgelopen. Sógor komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Hoge heeft problemen om de bal te vangen. Crivelli speelt de bal door. Tüzün is nu in balbezit. Tüzün geeft een lange en hoge pass. Tanrıöver maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tanrıöver rent richting de bal. Tanrıöver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - Tarık İnsaat SK 0:6

67e minuut.
Cserba passt de bal zonder na te denken. Tanrıöver met een sublieme pass. Ruiz de Lopera onderschept slim de pass. Tüzün is nu in balbezit. Tüzün haalt uit met een fantastische trap. Sógor bokst de bal weg.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zdanowski komt het veld opgelopen. Somogyi komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Padilha passt de bal zonder na te denken. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün geeft een hoge lob. Tanrıöver springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - Tarık İnsaat SK 0:7

78e minuut.
Ruiz de Lopera bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivelli onderschept slim de pass. Crivelli geeft de bal voor. Tanrıöver rent richting de bal. Tanrıöver haalt uit met een fantastische trap. Sógor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Zrywacz passt de bal in één keer door. Karakoyunlu is nu in balbezit. Karakoyunlu geeft een lange en hoge pass. Tanrıöver is nu in balbezit. Tanrıöver draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Tüzün geeft de bal voor. Gregor controleert de bal met de borst. Tanrıöver rent richting de bal. Tanrıöver schiet op doel. Sógor probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Zrywacz passt de bal in één keer door. Padilha met een sublieme pass. Tüzün is nu in balbezit. Tüzün geeft een hoge lob. Tanrıöver maakt een snoekduik en kopt de bal. Sógor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Somogyi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - Tarık İnsaat SK 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mission FC 2011 68%, Tarık İnsaat SK 32%.
Mission FC 2011 - Tarık İnsaat SK 0:8