Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:17
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Prinzessin Lillifee Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1440
Prinzessin Lillifee FC Pogwizdów
Lina1 Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 41.4
matig Schieten solide
matig Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


3e minuut.
Mitscherling heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Cuesta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mitscherling. Mitscherling krijgt een gele kaart. Fernández Cuesta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fernández Cuesta komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - FC Pogwizdów 0:1

8e minuut.
Bordes is nu in balbezit. Bordes geeft een hoge lob. Inworp. Hornauer met de inworp. Graffite geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Fernández Cuesta is nu in balbezit. Fernández Cuesta passt de bal met de wreef. Stijger rent richting de bal. Fernández Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cuesta draait met de bal, schiet en ... Trobok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Fernández Cuesta onderschept slim de pass. Trobok speelt de bal door. Montagnani kopt de bal weg. Fernández Cuesta probeert de bal met de borst te controleren. Fernández Cuesta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - FC Pogwizdów 0:2

15e minuut.
Dauengauer is nu in balbezit. Dauengauer passt de bal in één keer door. Demiańczuk kan de bal niet met de borst controleren. Fernández Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Cuesta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oettershagen probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - FC Pogwizdów 0:3

21e minuut.
Ghazouani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bretón is nu in balbezit. Ghazouani verovert de bal door een tackle van achteren. Ghazouani geeft een hoge lob. Stijger springt en kopt de bal. Trobok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Daar is Baidinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baidinger met een sublieme pass. Dauengauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Baidinger rent richting de bal. Baidinger haalt uit met een fantastische trap. Trobok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tolo bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Škundrić geeft de bal voor. Montagnani geeft een lange en hoge pass. Stijger rent richting de bal. Stijger schiet op doel. Trobok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - FC Pogwizdów 0:4

44e minuut.
Škundrić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dauengauer de bal. Stijger bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cuesta schiet op doel. Trobok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prinzessin Lillifee 75%, FC Pogwizdów 25%.
Prinzessin Lillifee - FC Pogwizdów 0:4

52e minuut.
Škundrić probeert naar een medespeler te passen. Stijger heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Cuesta rent richting de bal. Fernández Cuesta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - FC Pogwizdów 0:5

55e minuut.
Tolo is nu in balbezit. Tolo geeft een lange en hoge pass. Daar is Škundrić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škundrić haalt uit met een fantastische trap. Naujoks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trobok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hornauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijger verovert de bal door een tackle van achteren. Stijger draait met de bal, schiet en ... Trobok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Baidinger onderschept slim de pass. Baidinger met een sublieme pass. Tolo is nu in balbezit. Tolo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tolo rent richting de bal. Tolo geeft de bal voor. Stijger is nu in balbezit. Stijger draait met de bal, schiet en ... Trobok probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Stijger passt de bal zonder na te denken. Tolo met een sublieme pass. Daar is Rehhagel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Cuesta rent richting de bal. Fernández Cuesta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Montagnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Montagnani geeft de bal voor. Daar is Oettershagen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Cuesta is nu in balbezit. Fernández Cuesta haalt uit met een fantastische trap. Trobok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stijger rent richting de bal. Stijger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - FC Pogwizdów 0:6

79e minuut.
Stijger bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cuesta is nu in balbezit. Stijger bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cuesta is nu in balbezit. Fernández Cuesta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stijger is nu in balbezit. Stijger haalt uit met een fantastische trap. Trobok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prinzessin Lillifee - FC Pogwizdów 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prinzessin Lillifee 68%, FC Pogwizdów 32%.
Prinzessin Lillifee - FC Pogwizdów 0:7