Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:44
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Mega Brain Stadium
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1963
Lambada Choroszcz KP Bydgoszcz
2007_1 Tactiek moja2
39% Balbezit 61%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
27 gemiddelde waardering 40.1
redelijk Schieten goed
matig Passen goed
matig Verdedigen matig


13e minuut.
Bękart bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Świężawski rent richting de bal. Olejnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Olejnicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kucfir heeft problemen om de bal te vangen. Draba rent richting de bal. Draba passt de bal zonder na te denken. Olejnicki rent richting de bal. Olejnicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Surdyga met een sublieme pass. Klungelig pakt Abramowski de bal. Abramowski geeft een hoge lob. Olejnicki is nu in balbezit. Olejnicki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bękart heeft problemen om de bal te vangen. Kucfir is nu in balbezit. Kucfir schiet op doel. Jełowicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Draba is nu in balbezit. Draba passt de bal met de wreef. Olejnicki is nu in balbezit. Olejnicki draait met de bal, schiet en ... Jełowicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Daar is Abramowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abramowski met een sublieme pass. Olejnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejnicki draait met de bal, schiet en ... Jełowicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Olejnicki geeft een lange en hoge pass. Abramowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramowski passt de bal in één keer door. Kucfir is nu in balbezit. Kucfir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Olejnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Olejnicki geeft een lange en hoge pass. Świężawski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olejnicki rent richting de bal. Olejnicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambada Choroszcz - KP Bydgoszcz 0:1

31e minuut.
Abramowski rent richting de bal. Abramowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Bękart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Draba rent richting de bal. Draba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Surdyga bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Draba. Surdyga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Świężawski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pujie maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bękart geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abramowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Draba is nu in balbezit. Draba schiet op doel. Jełowicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Mierzwiński met de inworp. Draba geeft de bal voor. Kucfir heeft problemen om de bal te vangen. Olejnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejnicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lambada Choroszcz - KP Bydgoszcz 0:2

43e minuut.
Kucfir rent richting de bal. Kucfir met een sublieme pass. Draba heeft problemen om de bal te vangen. Olejnicki rent richting de bal. Olejnicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mierzwiński geeft een lange en hoge pass. Abramowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramowski passt de bal in één keer door. Daar is Draba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Draba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lambada Choroszcz 68%, KP Bydgoszcz 32%.
Lambada Choroszcz - KP Bydgoszcz 0:2

46e minuut.
Mroczka komt het veld opgelopen. Widuch komt het veld opgelopen. Wojtkowiak komt het veld opgelopen.

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Abramowski neemt de hoekschop. Wojtkowiak is nu in balbezit. Wojtkowiak schiet op doel. Jełowicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambada Choroszcz - KP Bydgoszcz 0:3

49e minuut.
Olejnicki is nu in balbezit. Świężawski verovert de bal door een tackle van achteren. Świężawski geeft een hoge lob. Ramokadi heeft problemen om de bal te vangen. Ramokadi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Motyliński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Draba de bal. Draba geeft de bal voor. Wojtkowiak rent richting de bal. Wojtkowiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mroczka neemt de hoekschop. Wojtkowiak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambada Choroszcz - KP Bydgoszcz 0:4

55e minuut.
Mroczka geeft een hoge lob. Wojtkowiak controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bękart maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Kęcki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słowik geeft een hoge lob. Widuch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Świężawski passt de bal zonder na te denken. Orłowski is nu in balbezit. Orłowski geeft de bal voor. Słowik kopt de bal weg. Daar is Ramokadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Widuch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ramokadi rent richting de bal. Ramokadi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambada Choroszcz - KP Bydgoszcz 1:4

59e minuut.
Mroczka geeft een hoge lob. Wojtkowiak kan de bal niet met de borst controleren. Draba rent richting de bal. Draba haalt uit met een fantastische trap. Jełowicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambada Choroszcz - KP Bydgoszcz 1:5

64e minuut.
Draba passt de bal in één keer door. Mroczka rent richting de bal. Mroczka geeft een hoge lob. Draba is nu in balbezit. Draba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Abramowski is nu in balbezit. Abramowski geeft een hoge lob. Wojtkowiak rent richting de bal. Wojtkowiak draait met de bal, schiet en ... Jełowicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambada Choroszcz - KP Bydgoszcz 1:6

71e minuut.
Bękart geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abramowski met een snelle inworp. Draba geeft een hoge lob. Wojtkowiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Abramowski geeft een hoge lob. Olejnicki heeft problemen om de bal te vangen. Wojtkowiak rent richting de bal. Wojtkowiak schiet op doel. Jełowicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambada Choroszcz - KP Bydgoszcz 1:7

83e minuut.
Balcerowicz onderschept slim de pass. Balcerowicz geeft een hoge lob. Daar is Moskal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtkowiak draait met de bal, schiet en ... Jełowicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wojtkowiak is nu in balbezit. Wojtkowiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Świężawski met de inworp. Draba is nu in balbezit. Draba probeert naar een medespeler te passen. Olejnicki rent richting de bal. Olejnicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambada Choroszcz - KP Bydgoszcz 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lambada Choroszcz 55%, KP Bydgoszcz 45%.
Lambada Choroszcz - KP Bydgoszcz 1:8