Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: FC Wonsky Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
FC Wonsky Centrum Zerkov
Gucio jazda v2 Tactiek Gestonówka 532
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 2
59.7 gemiddelde waardering 54.4
very good Schieten very good
excellent Passen solid
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Moll met een sublieme pass. Alioğlu speelt de bal door. Ciorap is nu in balbezit. Ciorap geeft de bal voor. Kontuziński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Šunjić rent richting de bal. Šunjić geeft de bal voor. Domján probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vágvölgyi rent richting de bal. Vágvölgyi haalt uit met een fantastische trap. Overmars probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Wanchope rent richting de bal. Wanchope geeft een lange en hoge pass. Mai Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontuziński onderschept slim de pass. Kontuziński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Alioğlu geeft een lange en hoge pass. Mai Hùng heeft problemen om de bal te vangen. Ciorap bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorap schiet op doel. Bichado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - Centrum Zerkov 1:0

35e minuut.
Bickel met een sublieme pass. Ciorap is nu in balbezit. Met opzet legt Sypiański zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Sypiański moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sypiański schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ciorap is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bickel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Wanchope de bal. Wanchope geeft een hoge lob. Ciorap krijgt zijn hoofd ertegen. Bichado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Hacılı geeft een hoge lob. Bickel is nu in balbezit. Bickel geeft de bal voor. Ciorap is nu in balbezit. Ciorap haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Alioğlu met een sublieme pass. Bickel probeert naar een medespeler te passen. Kontuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontuziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - Centrum Zerkov 2:0

41e minuut.
Tocantins passt de bal met de wreef. Jimenez Ortiz geeft de bal voor. Tocantins heeft problemen om de bal te vangen. Alioğlu is nu in balbezit. Alioğlu schiet op doel. Bichado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wonsky 38%, Centrum Zerkov 62%.
FC Wonsky - Centrum Zerkov 2:0

48e minuut.
Alioğlu probeert naar een medespeler te passen. Kontuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorap bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorap draait met de bal, schiet en ... Bichado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Alioğlu speelt de bal door. Wanchope bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanchope met een sublieme pass. Daar is Ciorap, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciorap schiet op doel. Bichado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dvorský komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Doeltrap. Overmars trapt de bal weg. Alioğlu met een sublieme pass. Wanchope bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanchope geeft een lange en hoge pass. Bichado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kontuziński maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Hải Hà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bickel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hải Hà. Hải Hà krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Wanchope rent richting de bal. Wanchope passt de bal in één keer door. Ciorap is nu in balbezit. Ciorap haalt uit met een fantastische trap. Bichado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - Centrum Zerkov 3:0

65e minuut.
Hải Hà geeft een lange en hoge pass. Ciorap bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorap passt de bal in één keer door. Kontuziński is nu in balbezit. Kontuziński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Wanchope rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wanchope zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alioğlu geeft de bal voor. Kontuziński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Asensio kopt de bal weg. Alioğlu is nu in balbezit. Alioğlu speelt de bal door. Ciorap is nu in balbezit. Ciorap schiet op doel. Bichado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kontuziński is nu in balbezit. Kontuziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - Centrum Zerkov 4:0

82e minuut.
Wanchope probeert naar een medespeler te passen. Alioğlu rent richting de bal. Alioğlu met een sublieme pass. Ciorap bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorap draait met de bal, schiet en ... Bichado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Ciorap bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılı geeft een hoge lob. Alioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alioğlu passt de bal in één keer door. Bickel probeert naar een medespeler te passen. Bichado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wonsky 37%, Centrum Zerkov 63%.
FC Wonsky - Centrum Zerkov 4:0