Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Avniaker arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2674
Trabzon.spor Gsigos
sokker Tactiek igos442
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
45.8 gemiddelde waardering 45.9
solide Schieten goed
matig Passen goed
solide Verdedigen redelijk


1e minuut.
Kossakowski geeft de bal voor. Kerker is nu in balbezit. Noubi begaat een overtreding. Noubi krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Schoenaker probeert naar een medespeler te passen. Topçuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Solner maakt een afschuwelijke overtreding. Solner krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Robalo passt de bal in één keer door. Taşkıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnson onderschept slim de pass. Jahnson draait met de bal, schiet en ... İlker werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Baliţiu de bal onder controle te krijgen. Kızılateş is nu in balbezit. Kızılateş probeert naar een medespeler te passen. Berkin is nu in balbezit. Berkin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzon.spor 45%, Gsigos 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trabzon.spor - Gsigos 0:0

47e minuut.
Postelnicu is nu in balbezit. Postelnicu geeft de bal voor. Jahnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnson draait met de bal, schiet en ... İlker werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzon.spor - Gsigos 0:1

50e minuut.
Postelnicu rent richting de bal. Postelnicu passt de bal in één keer door. Jahnson heeft problemen om de bal te vangen. Baliţiu rent richting de bal. Baliţiu haalt uit met een fantastische trap. İlker bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzon.spor - Gsigos 0:2

53e minuut.
Noubi verovert de bal door een tackle van achteren. Noubi geeft een hoge lob. Paşa rent richting de bal. Baliţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Baliţiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Bursalıoğlu de bal onder controle te krijgen. Solner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursalıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Kızılateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kızılateş draait met de bal, schiet en ... Venczel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Darnowski probeert naar een medespeler te passen. Schoenaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schoenaker passt de bal zonder na te denken. Bursalıoğlu is nu in balbezit. Bursalıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Venczel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Paşa controleert de bal met de borst. Baliţiu onderschept slim de pass. Baliţiu probeert naar een medespeler te passen. Jahnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnson haalt uit met een fantastische trap. İlker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzon.spor 52%, Gsigos 48%.
Trabzon.spor - Gsigos 0:2