Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:44
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Higbury
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1734
FC Trotyl Wieluń KS Aluminium Konin
Ogien Tactiek Kerson2
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
25 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 38.2
very good Schieten average
very good Passen good
adequate Verdedigen adequate


6e minuut.
Daar is Socea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotuniak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piwownik. Piwownik krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Gabrieli geeft de bal voor. Klungelig pakt Potrzebny de bal. Badur probeert naar een medespeler te passen. Socea rent richting de bal. Socea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Aldeondo is nu in balbezit. Aldeondo probeert naar een medespeler te passen. Socea rent richting de bal. Socea schiet op doel. Klepacki probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Klungelig pakt Coruja de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trotyl Wieluń - KS Aluminium Konin 1:0

12e minuut.
Sułowski onderschept slim de pass. Badur rent richting de bal. Badur speelt de bal door. Socea rent richting de bal. Socea haalt uit met een fantastische trap. Klepacki bokst de bal weg.

15e minuut.
Potrzebny verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Piwownik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sułowski is nu in balbezit. Sułowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klepacki trapt de bal weg. Żuberek kopt de bal weg. Socea rent richting de bal. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik schiet op doel. Klepacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trotyl Wieluń - KS Aluminium Konin 2:0

26e minuut.
Żuberek kopt de bal weg. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik met een sublieme pass. Sułowski rent richting de bal. Sułowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Rouault passt de bal zonder na te denken. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider passt de bal met de wreef. Andruchów bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruchów speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rouault bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouault haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trotyl Wieluń - KS Aluminium Konin 2:1

33e minuut.
Aldeondo geeft een hoge lob. Sułowski rent richting de bal. Sułowski passt de bal met de wreef. Socea is nu in balbezit. Socea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Schneider probeert de bal aan de voet te houden. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik passt de bal met de wreef. Daar is Socea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socea draait met de bal, schiet en ... Klepacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Aldeondo heeft problemen om de bal te vangen. Aldeondo geeft een lange en hoge pass. Coruja heeft problemen om de bal te vangen. Socea is nu in balbezit. Socea draait met de bal, schiet en ... Klepacki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Trotyl Wieluń 28%, KS Aluminium Konin 72%.
FC Trotyl Wieluń - KS Aluminium Konin 2:1

47e minuut.
Aldeondo passt de bal met de wreef. Bruderek is nu in balbezit. Bruderek passt de bal in één keer door. Socea is nu in balbezit. Socea haalt uit met een fantastische trap. Klepacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Coruja de bal. Sułowski rent richting de bal. Sułowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bruderek met een snelle inworp. Aldeondo geeft de bal voor. Coruja kan de bal niet met de borst controleren. Socea rent richting de bal. Socea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Aldeondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldeondo probeert naar een medespeler te passen. Sułowski speelt de bal door. Socea bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trotyl Wieluń - KS Aluminium Konin 3:1

64e minuut.
Bruderek probeert naar een medespeler te passen. Socea is nu in balbezit. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik draait met de bal, schiet en ... Klepacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Potrzebny rent richting de bal. Sułowski onderschept slim de pass. Kotuniak rent richting de bal. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik draait met de bal, schiet en ... Klepacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Potrzebny probeert naar een medespeler te passen. Śruba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Badur probeert naar een medespeler te passen. Sułowski is nu in balbezit. Sułowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Sułowski de bal. Sułowski passt de bal met de wreef. Socea rent richting de bal. Piwownik rent richting de bal. Piwownik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trotyl Wieluń - KS Aluminium Konin 4:1

82e minuut.
Stegeman geeft de bal voor. Bruderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruderek geeft een lange en hoge pass. Socea bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Trotyl Wieluń 19%, KS Aluminium Konin 81%.
FC Trotyl Wieluń - KS Aluminium Konin 4:1