Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Wilcze Pola KS Aluminium Konin
original2 Tactiek Kerson2
52% Balbezit 48%
27% Spel op eigen helft 73%
36 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64.5 gemiddelde waardering 39
uitstekend Schieten matig
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


7e minuut.
Meinl geeft een hoge lob. Conti Gherardi kopt de bal weg. Daar is Coruja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boruta rent richting de bal. Boruta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Micskó passt de bal zonder na te denken. Boruta rent richting de bal. Conti Gherardi is nu in balbezit. Conti Gherardi schiet op doel. Klepacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - KS Aluminium Konin 1:0

15e minuut.
Pawelczyk probeert naar een medespeler te passen. Conti Gherardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Micskó met een sublieme pass. Conti Gherardi rent richting de bal. Conti Gherardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - KS Aluminium Konin 2:0

26e minuut.
Conti Gherardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti Gherardi passt de bal in één keer door. Micskó met een sublieme pass. Boruta heeft problemen om de bal te vangen. Boruta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - KS Aluminium Konin 3:0

34e minuut.
Boruta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coruja. Boruta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Micskó zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Boruta springt en kopt de bal. Klepacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Stegeman probeert naar een medespeler te passen. Śruba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Meinl probeert naar een medespeler te passen. Boruta is nu in balbezit. Boruta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - KS Aluminium Konin 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 25%, KS Aluminium Konin 75%.
KS Wilcze Pola - KS Aluminium Konin 4:0

48e minuut.
Andruchów met de inworp. Meinl geeft een lange en hoge pass. Boruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Boruta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boruta passt de bal met de wreef. Klepacki bokst de bal weg.

50e minuut.
Klungelig pakt Slot de bal. Slot geeft een hoge lob. Conti Gherardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti Gherardi schiet op doel. Klepacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - KS Aluminium Konin 5:0

51e minuut.
Conti Gherardi verovert de bal door een tackle van achteren. Conti Gherardi probeert naar een medespeler te passen. Baryła is nu in balbezit. Baryła schiet op doel. Klepacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Pawelczyk onderschept slim de pass. Pawelczyk met een sublieme pass. Baryła probeert naar een medespeler te passen. Conti Gherardi rent richting de bal. Conti Gherardi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Meinl geeft een hoge lob. Baryła is nu in balbezit. Baryła passt de bal in één keer door. Conti Gherardi rent richting de bal. Conti Gherardi draait met de bal, schiet en ... Klepacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Kotuniak geeft de bal voor. Inworp. Pawelczyk met een snelle inworp. Baryła rent richting de bal. Baryła geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Śruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk probeert naar een medespeler te passen. Boruta heeft problemen om de bal te vangen. Boruta draait met de bal, schiet en ... Klepacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - KS Aluminium Konin 6:0

70e minuut.
Przewłocki verovert de bal door een tackle van achteren. Przewłocki met een sublieme pass. Egeberg is nu in balbezit. Rouault onderschept slim de pass. Rouault schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Micskó is nu in balbezit. Micskó met een sublieme pass. Baryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Baryła geeft een hoge lob. Boruta krijgt zijn hoofd ertegen. Klepacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Pawelczyk met een sublieme pass. Conti Gherardi heeft problemen om de bal te vangen. Micskó is nu in balbezit. Boruta rent richting de bal. Boruta haalt uit met een fantastische trap. Klepacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Stegeman heeft problemen om de bal te vangen. Baryła probeert naar een medespeler te passen. Micskó speelt de bal door. Boruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruta schiet op doel. Klepacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boruta is nu in balbezit. Boruta haalt uit met een fantastische trap. Paal!

79e minuut.
Stegeman geeft een lange en hoge pass. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk geeft een lange en hoge pass. Conti Gherardi is nu in balbezit. Conti Gherardi haalt uit met een fantastische trap. Klepacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boruta is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Meinl bereikt de bal nog maar net als eerste. Meinl geeft een hoge lob. Daar is Coruja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conti Gherardi rent richting de bal. Conti Gherardi draait met de bal, schiet en ... Klepacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Micskó passt de bal in één keer door. Baryła is nu in balbezit. Baryła passt de bal zonder na te denken. Conti Gherardi is nu in balbezit. Conti Gherardi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Barajas speelt de bal door. Baryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Baryła passt de bal met de wreef. Micskó is nu in balbezit. Micskó draait met de bal, schiet en ... Klepacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Schneider heeft problemen om de bal te vangen. Meinl probeert naar een medespeler te passen. Micskó probeert naar een medespeler te passen. Conti Gherardi rent richting de bal. Conti Gherardi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pawelczyk probeert naar een medespeler te passen. Baryła is nu in balbezit. Baryła speelt de bal door. Conti Gherardi is nu in balbezit. Conti Gherardi schiet op doel. Klepacki bokst de bal weg. Conti Gherardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti Gherardi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Potrzebny geeft een hoge lob. Daar is Schneider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawelczyk kopt de bal weg. Conti Gherardi is nu in balbezit. Conti Gherardi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 29%, KS Aluminium Konin 71%.
KS Wilcze Pola - KS Aluminium Konin 6:0