Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Wilcze Pola KS Aluminium Konin
original2 Tactiek Kerson2
51% Balbezit 49%
24% Spel op eigen helft 76%
34 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
64.8 gemiddelde waardering 39.2
formidabel Schieten matig
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


1e minuut.
Boruta kopt de bal weg. Kotuniak probeert de bal aan de voet te houden. Boruta is nu in balbezit. Boruta haalt uit met een fantastische trap. Klepacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - KS Aluminium Konin 1:0

2e minuut.
Stegeman geeft een hoge lob. Inworp. Baryła met een snelle inworp. Klungelig pakt Conti Gherardi de bal. Conti Gherardi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Slot is nu in balbezit. Slot geeft de bal voor. Meinl geeft een lange en hoge pass. Conti Gherardi maakt een snoekduik en kopt de bal. Klepacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Micskó speelt de bal door. Daar is Baryła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baryła geeft de bal voor. Boruta springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - KS Aluminium Konin 2:0

11e minuut.
Śruba rent richting de bal. Meinl verovert de bal door een tackle van achteren. Meinl passt de bal met de wreef. Daar is Boruta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boruta passt de bal met de wreef. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - KS Aluminium Konin 3:0

14e minuut.
Stegeman met de inworp. Grzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Pawelczyk moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pawelczyk schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

16e minuut.
Slot is nu in balbezit. Slot geeft een hoge lob. Meinl kopt de bal weg. Boruta rent richting de bal. Boruta schiet op doel. Klepacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Przewłocki onderschept slim de pass. Przewłocki speelt de bal door. Baryła speelt de bal door. Boruta is nu in balbezit. Boruta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Conti Gherardi met een sublieme pass. Baryła met een sublieme pass. Daar is Boruta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boruta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - KS Aluminium Konin 4:0

28e minuut.
Barajas verovert de bal door een tackle van achteren. Barajas geeft een hoge lob. Coruja verovert de bal door een tackle van achteren. Boruta rent richting de bal. Boruta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Barajas is nu in balbezit. Barajas geeft een hoge lob. Baryła met een sublieme pass. Conti Gherardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti Gherardi schiet op doel. Klepacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Micskó onderschept slim de pass. Micskó passt de bal in één keer door. Boruta rent richting de bal. Boruta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - KS Aluminium Konin 5:0

42e minuut.
Baryła heeft problemen om de bal te vangen. Baryła speelt de bal door. Conti Gherardi rent richting de bal. Baryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Baryła haalt uit met een fantastische trap. Klepacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 28%, KS Aluminium Konin 72%.
KS Wilcze Pola - KS Aluminium Konin 5:0

49e minuut.
Micskó probeert naar een medespeler te passen. Baryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Baryła heeft problemen om de bal te vangen. Baryła geeft een hoge lob. Boruta maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Meinl is nu in balbezit. Meinl geeft de bal voor. Boruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - KS Aluminium Konin 6:0

54e minuut.
Kotuniak met een sublieme pass. Egeberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Egeberg geeft een lange en hoge pass. Boruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruta geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Coruja geeft een hoge lob. Inworp. Meinl met de inworp. Micskó geeft de bal voor. Conti Gherardi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Barajas met een snelle inworp. Meinl kan de bal niet met de borst controleren. Meinl geeft een hoge lob. Boruta heeft problemen om de bal te vangen. Boruta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Przewłocki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Baryła is nu in balbezit. Baryła speelt de bal door. Conti Gherardi is nu in balbezit. Conti Gherardi haalt uit met een fantastische trap. Klepacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - KS Aluminium Konin 7:0

66e minuut.
Boruta rent richting de bal. Boruta passt de bal zonder na te denken. Conti Gherardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti Gherardi haalt uit met een fantastische trap. Klepacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Slot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Slot begaat een overtreding. Slot krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Baryła is nu in balbezit. Baryła probeert naar een medespeler te passen. Meinl bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruta is nu in balbezit. Boruta schiet op doel. Klepacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Daar is Slot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micskó rent richting de bal. Micskó passt de bal met de wreef. Boruta is nu in balbezit. Boruta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boruta rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Meinl geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Conti Gherardi krijgt zijn hoofd ertegen. Klepacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - KS Aluminium Konin 8:0

72e minuut.
Schneider probeert de bal aan de voet te houden. Andruchów is nu in balbezit. Andruchów geeft een lange en hoge pass. Rouault springt en kopt de bal. Umtiti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - KS Aluminium Konin 8:1

76e minuut.
Baryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Baryła geeft een lange en hoge pass. Meinl kopt de bal weg. Conti Gherardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti Gherardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - KS Aluminium Konin 9:1

78e minuut.
Meinl is nu in balbezit. Meinl geeft een hoge lob. Coruja heeft problemen om de bal te vangen. Conti Gherardi rent richting de bal. Conti Gherardi haalt uit met een fantastische trap. Klepacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boruta rent richting de bal. Boruta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - KS Aluminium Konin 10:1

79e minuut.
Rouault met een sublieme pass. Boruta rent richting de bal. Boruta schiet op doel. Klepacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Micskó onderschept slim de pass. Micskó probeert naar een medespeler te passen. Boruta rent richting de bal. Boruta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Stegeman de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - KS Aluminium Konin 11:1

82e minuut.
Potrzebny geeft de bal voor. Micskó rent richting de bal. Micskó geeft een hoge lob. Conti Gherardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti Gherardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Micskó met een sublieme pass. Baryła rent richting de bal. Baryła passt de bal zonder na te denken. Conti Gherardi rent richting de bal. Conti Gherardi schiet op doel. Klepacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Coruja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boruta rent richting de bal. Boruta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - KS Aluminium Konin 12:1

87e minuut.
Baryła is nu in balbezit. Baryła speelt de bal door. Conti Gherardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti Gherardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - KS Aluminium Konin 13:1

89e minuut.
Daar is Potrzebny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Boruta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boruta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Conti Gherardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti Gherardi probeert naar een medespeler te passen. Baryła is nu in balbezit. Baryła haalt uit met een fantastische trap. Klepacki bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 20%, KS Aluminium Konin 80%.
KS Wilcze Pola - KS Aluminium Konin 13:1