Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saunan takana on vieläkin tilaa FC RisingForce
Kassit suuhun Tactiek Finaaliin asti
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 54.1
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Salonheimo speelt de bal door. Suksela rent richting de bal. Hannu onderschept slim de pass. Hannu schiet op doel. Näreaho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - FC RisingForce 0:1

7e minuut.
Dabao kopt de bal weg. Salonheimo is nu in balbezit. Tanhua onderschept slim de pass. Bradu verovert de bal door een tackle van achteren. Bradu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Vuopio geeft een lange en hoge pass. Hannu rent richting de bal. Hannu passt de bal zonder na te denken. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Guzmann geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mäkiranta met de inworp. Vuopio is nu in balbezit. Vuopio geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - FC RisingForce 0:2

24e minuut.
Hannu is nu in balbezit. Palojoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - FC RisingForce 0:3

25e minuut.
Viljanmaa geeft de bal voor. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu geeft een hoge lob. Viljanmaa heeft problemen om de bal te vangen. Viljanmaa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Viljanmaa heeft problemen om de bal te vangen. Palojoki verovert de bal door een tackle van achteren. Palojoki geeft de bal voor. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu haalt uit met een fantastische trap. Näreaho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vuopio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hannu springt en kopt de bal. Näreaho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - FC RisingForce 0:4

34e minuut.
Guzmann speelt de bal door. Viljanmaa speelt de bal door. Guzmann kan de bal niet met de borst controleren. Hannu is nu in balbezit. Hannu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Näreaho probeert naar een medespeler te passen. Palojoki rent richting de bal. Palojoki speelt de bal door. Aromäki rent richting de bal. Aromäki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Stenius is nu in balbezit. Stenius geeft de bal voor. Daar is Lindroos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannu rent richting de bal. Hannu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saunan takana on vieläkin tilaa 67%, FC RisingForce 33%.
Saunan takana on vieläkin tilaa - FC RisingForce 0:4

47e minuut.
Guzmann speelt de bal door. Mäkiranta rent richting de bal. Mäkiranta geeft een lange en hoge pass. Hannu is nu in balbezit. Hannu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Väisälä geeft de bal voor. Aromäki speelt de bal door. Hannu heeft problemen om de bal te vangen. Aromäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - FC RisingForce 0:5

56e minuut.
Lindroos probeert naar een medespeler te passen. Hurskainen rent richting de bal. Hurskainen passt de bal zonder na te denken. Aromäki rent richting de bal. Aromäki draait met de bal, schiet en ... Näreaho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hartman met een sublieme pass. Aromäki rent richting de bal. Aromäki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hannu rent richting de bal. Hannu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - FC RisingForce 0:6

63e minuut.
Vuopio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuopio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lindroos de bal. Hannu rent richting de bal. Hannu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bradu is nu in balbezit. Palojoki verovert de bal door een tackle van achteren. Palojoki passt de bal zonder na te denken. Hannu rent richting de bal. Hannu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Väisälä onderschept slim de pass. Väisälä geeft de bal voor. Lindroos rent richting de bal. Hannu verovert de bal door een tackle van achteren. Hannu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bradu speelt de bal door. Stenius is nu in balbezit. Suksela maakt een afschuwelijke overtreding. Suksela krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Vuopio is nu in balbezit. Vuopio speelt de bal door. Hannu rent richting de bal. Hannu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Aromäki probeert de bal aan de voet te houden. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bradu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradu schiet op doel. Jurvala probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Stenius probeert naar een medespeler te passen. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki passt de bal met de wreef. Hannu rent richting de bal. Hannu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mäkiranta geeft een hoge lob. Nádasdy rent richting de bal. Nádasdy passt de bal zonder na te denken. Aromäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromäki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saunan takana on vieläkin tilaa 69%, FC RisingForce 31%.
Saunan takana on vieläkin tilaa - FC RisingForce 0:6