Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fantomas Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3022
Zaclău CURCUBEU
442 Tactiek BEBE NOU
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
15 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 48.4
very good Schieten excellent
solid Passen good
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Zagorčić passt de bal met de wreef. Šotola is nu in balbezit. Šotola passt de bal zonder na te denken. Savuţă is nu in balbezit. Savuţă schiet op doel. Parma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Šotola geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Savuţă rent richting de bal. Savuţă haalt uit met een fantastische trap. Parma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - CURCUBEU 1:0

6e minuut.
Ilievski is nu in balbezit. Ilievski passt de bal zonder na te denken. Gallinal heeft problemen om de bal te vangen. Matta bereikt de bal nog maar net als eerste. Matta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Alhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Alhaus met een sublieme pass. Amaxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaxas draait met de bal, schiet en ... Parma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - CURCUBEU 2:0

11e minuut.
Drăgan verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgan speelt de bal door. Ilievski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dumitraşcu-Popescu de bal. Dumitraşcu-Popescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Dumitraşcu-Popescu geeft een hoge lob. Zagorčić verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Banan neemt de hoekschop. Dumitraşcu-Popescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - CURCUBEU 2:1

15e minuut.
Banan speelt de bal door. Gallinal rent richting de bal. Gallinal probeert naar een medespeler te passen. Amaxas is nu in balbezit. Amaxas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bugdoł kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skubiszyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alhaus geeft de bal voor. Savuţă krijgt zijn hoofd ertegen. Parma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Skubiszyński is nu in balbezit. Skubiszyński met een sublieme pass. Amaxas rent richting de bal. Amaxas haalt uit met een fantastische trap. Parma maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - CURCUBEU 3:1

36e minuut.
Skubiszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubiszyński passt de bal zonder na te denken. Savuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Savuţă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Alhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Alhaus passt de bal met de wreef. Daar is Savuţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savuţă haalt uit met een fantastische trap. Cojocaru probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Manafov is nu in balbezit. Manafov passt de bal zonder na te denken. Skubiszyński is nu in balbezit. Skubiszyński geeft een hoge lob. Savuţă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bugdoł is nu in balbezit. Skubiszyński onderschept slim de pass. Skubiszyński met een sublieme pass. Amaxas rent richting de bal. Amaxas draait met de bal, schiet en ... Parma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaclău 54%, CURCUBEU 46%.
Zaclău - CURCUBEU 3:1

46e minuut.
Matta heeft problemen om de bal te vangen. Zagorčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drăgan krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Marciszewski passt de bal in één keer door. Dumitraşcu-Popescu rent richting de bal. Dumitraşcu-Popescu met een sublieme pass. Matta is nu in balbezit. Matta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Lankelaitis de bal. Skubiszyński is nu in balbezit. Skubiszyński passt de bal in één keer door. Savuţă is nu in balbezit. Alhaus geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Drăgan rent richting de bal. Lankelaitis rent richting de bal. Lankelaitis met een sublieme pass. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Banan bereikt de bal nog maar net als eerste. Banan passt de bal in één keer door. Dumitraşcu-Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu-Popescu haalt uit met een fantastische trap. Miyakawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - CURCUBEU 3:2

76e minuut.
Ilievski rent richting de bal. Matta onderschept slim de pass. Zagorčić rent richting de bal. Matta verovert de bal door een tackle van achteren. Matta schiet op doel. Miyakawa bokst de bal weg.

79e minuut.
Smiorcăilă probeert naar een medespeler te passen. Matta rent richting de bal. Dumitraşcu-Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu-Popescu schiet op doel. Miyakawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zaclău - CURCUBEU 3:3

81e minuut.
Drăgan is nu in balbezit. Drăgan passt de bal met de wreef. Matta is nu in balbezit. Matta schiet op doel. Miyakawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - CURCUBEU 3:4

85e minuut.
Skubiszyński rent richting de bal. Skubiszyński geeft een lange en hoge pass. Cojocaru controleert de bal met de borst. Savuţă is nu in balbezit. Savuţă haalt uit met een fantastische trap. Parma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaclău 60%, CURCUBEU 40%.
Zaclău - CURCUBEU 3:4