Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:44
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Wilital Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2661
Wilital lucjo_team1
AK 6 d Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 36.1
goed Schieten matig
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Valerie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce geeft een lange en hoge pass. Idzes rent richting de bal. Idzes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - lucjo_team1 1:0

19e minuut.
Broberg verovert de bal door een tackle van achteren. Broberg geeft een hoge lob. Piątkowski heeft problemen om de bal te vangen. Valerie rent richting de bal. Valerie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Fišter geeft de bal voor. Piątkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Fišter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Badrić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tandır heeft problemen om de bal te vangen. Patalas rent richting de bal. Patalas passt de bal met de wreef. Badrić is nu in balbezit. Badrić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Inworp. Strauber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Protasiuk is nu in balbezit. Valerie onderschept slim de pass. Valerie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - lucjo_team1 2:0

31e minuut.
Ciuchiţă met een sublieme pass. Ponce is nu in balbezit. Ponce met een sublieme pass. Valerie rent richting de bal. Valerie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Arosio passt de bal met de wreef. Daar is Dacosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dacosta passt de bal in één keer door. Badrić rent richting de bal. Badrić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Radziusz de bal onder controle te krijgen. Ciuchiţă bokst de bal weg. Sielczak is nu in balbezit. Sielczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - lucjo_team1 2:1

42e minuut.
Tandır onderschept slim de pass. Patalas onderschept slim de pass. Patalas met een sublieme pass. Sielczak is nu in balbezit. Sielczak haalt uit met een fantastische trap. Ciuchiţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilital 49%, lucjo_team1 51%.
Wilital - lucjo_team1 2:1

46e minuut.
Dmowski komt het veld opgelopen. Kostkiewicz komt het veld opgelopen.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strauber met een snelle inworp. Ponce is nu in balbezit. Ponce geeft een lange en hoge pass. Idzes springt en kopt de bal. Burak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Kropop verovert de bal door een tackle van achteren. Kropop geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Strauber zal de hoekschop nemen. Valerie springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Tandır is nu in balbezit. Strauber rent richting de bal. Strauber met een sublieme pass. Idzes bereikt de bal nog maar net als eerste. Idzes haalt uit met een fantastische trap. Burak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Patalas geeft de bal voor. Ciuchiţă probeert naar een medespeler te passen. Strauber is nu in balbezit. Strauber passt de bal met de wreef. Valerie bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valerie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - lucjo_team1 3:1

77e minuut.
Kropop passt de bal met de wreef. Protasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Strauber verovert de bal door een tackle van achteren. Strauber geeft een lange en hoge pass. Idzes springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - lucjo_team1 4:1

80e minuut.
Strauber passt de bal met de wreef. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce met een sublieme pass. Valerie is nu in balbezit. Valerie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilital - lucjo_team1 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilital 29%, lucjo_team1 71%.
Wilital - lucjo_team1 5:1