Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:44
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Gregor Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2197
Gregor Rybnik Real Club VHS
433 Tactiek NEW TEST
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 38.5
matig Schieten redelijk
zwak Passen matig
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Bombel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombel geeft een hoge lob. Śruba rent richting de bal. van Veldhoven rent richting de bal. van Veldhoven geeft een lange en hoge pass. Konowalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Batata verovert de bal door een tackle van achteren. Batata passt de bal met de wreef. Civelek speelt de bal door. Armada heeft problemen om de bal te vangen. Armada draait met de bal, schiet en ... Konowalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Talıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Talıbov probeert naar een medespeler te passen. Śruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada verovert de bal door een tackle van achteren. Armada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Panselinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panselinos geeft een hoge lob. Inworp. Nykiś met een snelle inworp. Mamet geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
van Veldhoven met een sublieme pass. Armada is nu in balbezit. Śruba begaat een overtreding. Armada raakt geblesseerd tijdens het duel. Talıbov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Konowalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Bohălţeanu speelt de bal door. Civelek is nu in balbezit. Talıbov speelt de bal door. Armada rent richting de bal. Armada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gregor Rybnik 67%, Real Club VHS 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gregor Rybnik - Real Club VHS 0:0

49e minuut.
Moszek geeft de bal voor. Daar is Niţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niţă probeert naar een medespeler te passen. Armada rent richting de bal. Armada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Civelek kopt de bal weg. Armada rent richting de bal. Armada met een sublieme pass. Wolters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolters draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
İnanır rent richting de bal. Janus verovert de bal door een tackle van achteren. Janus passt de bal zonder na te denken. Gumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumiński schiet op doel. Viktorin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mamet is nu in balbezit. Mamet draait met de bal, schiet en ... Viktorin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Sulikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armada is nu in balbezit. Wolters is nu in balbezit. Wolters schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Real Club VHS 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gregor Rybnik 67%, Real Club VHS 33%.
Gregor Rybnik - Real Club VHS 0:1