Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Aybastı SK Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 286
Aybastı SK Zitem FC
KONTRA Tactiek has
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 40.7
average Schieten solid
good Passen average
weak Verdedigen average


3e minuut.
Bilecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłsudski is nu in balbezit. Piłsudski speelt de bal door. Kandikó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandikó schiet op doel. Kemenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Aouate probeert naar een medespeler te passen. Taihe probeert naar een medespeler te passen. Włochyński is nu in balbezit. Kandikó onderschept slim de pass. Kandikó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłsudski verovert de bal door een tackle van achteren. Piłsudski passt de bal in één keer door. Aranowski rent richting de bal. Aranowski draait met de bal, schiet en ... Kemenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Żurowski met een snelle inworp. Hoàng Hà geeft de bal voor. Aranowski rent richting de bal. Aranowski draait met de bal, schiet en ... Kemenes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aybastı SK - Zitem FC 0:1

14e minuut.
Riefolo rent richting de bal. Aranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hà met een sublieme pass. Kandikó heeft problemen om de bal te vangen. Kandikó draait met de bal, schiet en ... Kemenes bokst de bal weg.

19e minuut.
Klungelig pakt Włochyński de bal. Kandikó rent richting de bal. Kandikó draait met de bal, schiet en ... Szakály probeert de bal aan de voet te houden. Kemenes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aybastı SK - Zitem FC 0:2

21e minuut.
Özak rent richting de bal. Hoàng Hà onderschept slim de pass. Hoàng Hà passt de bal in één keer door. Kandikó rent richting de bal. Kandikó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aybastı SK - Zitem FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aybastı SK 64%, Zitem FC 36%.
Aybastı SK - Zitem FC 0:3

59e minuut.
İltan bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żurowski passt de bal met de wreef. Kandikó rent richting de bal. Kandikó haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kemenes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Vornicu is nu in balbezit. Liput verovert de bal door een tackle van achteren. Liput met een sublieme pass. Kandikó is nu in balbezit. Kandikó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Taihe passt de bal in één keer door. Piłsudski is nu in balbezit. Piłsudski passt de bal met de wreef. Aranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranowski draait met de bal, schiet en ... Kemenes bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Aybastı SK - Zitem FC 0:4

83e minuut.
Piłsudski is nu in balbezit. Riefolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłsudski maakt een afschuwelijke overtreding. Riefolo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Riefolo kan niet meer verder spelen. Sancar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aybastı SK 64%, Zitem FC 36%.
Aybastı SK - Zitem FC 0:4