Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARMATA AZZURRA real kozan
Ammuinissima888 Tactiek d k
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
68.6 gemiddelde waardering 64.6
uitmuntend Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


9e minuut.
Hoffmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffmann probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miranda met de inworp. Perris geeft de bal voor. Bal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dujković maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - real kozan 0:1

11e minuut.
Perris passt de bal in één keer door. Aliqués rent richting de bal. Czabaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czabaj krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Perris bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda met een sublieme pass. Aliqués bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliqués geeft een lange en hoge pass. Dujković krijgt zijn hoofd ertegen. Bal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Must met een snelle inworp. Czabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliqués onderschept slim de pass. Aliqués geeft de bal voor. Dujković krijgt zijn hoofd ertegen. Bal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Aliqués geeft de bal voor. Barcelos heeft problemen om de bal te vangen. Dujković is nu in balbezit. Dujković schiet op doel. Bal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - real kozan 0:2

45e minuut.
Fernández Veiras onderschept slim de pass. Fernández Veiras speelt de bal door. Cunegato rent richting de bal. Cunegato geeft een lange en hoge pass. Urbina springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMATA AZZURRA 52%, real kozan 48%.
ARMATA AZZURRA - real kozan 0:2

46e minuut.
Barcelos verovert de bal door een tackle van achteren. Echeverría met een sublieme pass. Fernández Veiras is nu in balbezit. Fernández Veiras haalt uit met een fantastische trap. Kuderman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA AZZURRA - real kozan 1:2

52e minuut.
Czabaj passt de bal met de wreef. Echeverría is nu in balbezit. Echeverría met een sublieme pass. Urbina is nu in balbezit. Urbina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bugalski geeft een lange en hoge pass. Sancaktar kopt de bal weg. Cunegato met een sublieme pass. Urbina rent richting de bal. Urbina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Czabaj geeft een hoge lob. Pilutzu rent richting de bal. Fernández Veiras verovert de bal door een tackle van achteren. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina haalt uit met een fantastische trap. Kuderman bokst de bal weg.

73e minuut.
Dujković speelt de bal door. Aliqués bereikt de bal nog maar net als eerste. Czabaj begaat een overtreding. Czabaj krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

78e minuut.
Aliqués passt de bal zonder na te denken. Miranda heeft problemen om de bal te vangen. Miranda speelt de bal door. Dujković rent richting de bal. Dujković schiet op doel. Bal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Urbina rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plíhal. Urbina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Plíhal probeert naar een medespeler te passen. Bugalski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Urbina maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARMATA AZZURRA - real kozan 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMATA AZZURRA 46%, real kozan 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ARMATA AZZURRA - real kozan 2:2