Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jeźdźcy kutapokalipsy Pieruny w szopie!
Attack Tactiek Jazda!!!
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 38.9
good Schieten weak
average Passen weak
good Verdedigen solid


1e minuut.
Panzeri is nu in balbezit. Panzeri geeft de bal voor. Bytnowicz heeft problemen om de bal te vangen. Suroor rent richting de bal. Suroor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Falkowski rent richting de bal. Suroor onderschept slim de pass. Kubica bereikt de bal nog maar net als eerste. Suroor verovert de bal door een tackle van achteren. Suroor schiet op doel. Cabuquit bokst de bal weg. Davidson probeert de bal aan de voet te houden. Cabuquit bokst de bal weg. Suroor rent richting de bal. Suroor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeźdźcy kutapokalipsy - Pieruny w szopie! 1:0

5e minuut.
Trochim rent richting de bal. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim verovert de bal door een tackle van achteren. Suroor is nu in balbezit. Suroor schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Puch probeert naar een medespeler te passen. Koszycki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mereuţă. Koszycki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Puch met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Diri met een harde bal richting middenveld. Łobodzki controleert de bal met de borst. Puch is nu in balbezit. Łobodzki onderschept slim de pass. Łobodzki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeźdźcy kutapokalipsy 42%, Pieruny w szopie! 58%.
Jeźdźcy kutapokalipsy - Pieruny w szopie! 1:0

76e minuut.
Inworp. Ülsepp komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeźdźcy kutapokalipsy 47%, Pieruny w szopie! 53%.
Jeźdźcy kutapokalipsy - Pieruny w szopie! 1:0