Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:44
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Signal-Iduna Park Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2101
Borussia 09 Dortmund Sarmata
schalke Tactiek testowa
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 36.2
goed Schieten goed
redelijk Passen matig
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Tatarkiewicz passt de bal in één keer door. Pittore bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittore passt de bal met de wreef. Ban rent richting de bal. Ban haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Szentmiklósi is nu in balbezit. Lisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szentmiklósi onderschept slim de pass. Rosłoń is nu in balbezit. Rosłoń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Beran is nu in balbezit. Beran passt de bal in één keer door. Ochetan probeert naar een medespeler te passen. Ban is nu in balbezit. Ban schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Hamalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan onderschept slim de pass. Ochetan geeft een hoge lob. Gawlak kopt de bal weg. Ban rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Sarmata 0:1

12e minuut.
Gawlak onderschept slim de pass. Ban is nu in balbezit. Gawlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban rent richting de bal. Ban haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pittore raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kałamarz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia 09 Dortmund 34%, Sarmata 66%.
Borussia 09 Dortmund - Sarmata 0:1

46e minuut.
Gawlak met een sublieme pass. Ban rent richting de bal. Rzeczkowski rent richting de bal. Ban onderschept slim de pass. Ochetan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kałamarz passt de bal zonder na te denken. Rosłoń speelt de bal door. Szentmiklósi is nu in balbezit. Szentmiklósi geeft een lange en hoge pass. Rzeczkowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ochetan is nu in balbezit. Ochetan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jaučkojis de bal. Ban is nu in balbezit. Ban schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Fina geeft een hoge lob. Ochetan kopt de bal weg. Méano heeft problemen om de bal te vangen. Ban rent richting de bal. Ban haalt uit met een fantastische trap. Balorda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Fina geeft een lange en hoge pass. Ochetan kopt de bal weg. Méano rent richting de bal. Ban onderschept slim de pass. Ban draait met de bal, schiet en ... Balorda bokst de bal weg.

72e minuut.
Szentmiklósi is nu in balbezit. Beran verovert de bal door een tackle van achteren. Beran speelt de bal door. Ban rent richting de bal. Ban draait met de bal, schiet en ... Balorda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Daar is Ban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Méano onderschept slim de pass. Ban rent richting de bal. Ban schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Sarmata 0:2

87e minuut.
Rosłoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosłoń met een sublieme pass. Klungelig pakt Lisek de bal. Tatarkiewicz is nu in balbezit. Tatarkiewicz schiet op doel. Njavro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia 09 Dortmund 41%, Sarmata 59%.
Borussia 09 Dortmund - Sarmata 0:2