Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 13:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: papaveri Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
papaveri Cuneo F.C.
vamos555 Tactiek xyz
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 11
55.4 gemiddelde waardering 56.8
formidabel Schieten zeer goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Volpino onderschept slim de pass. Gerardi onderschept slim de pass. Brandolesio is nu in balbezit. Boschesi rent richting de bal. Boschesi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Gigante bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigante geeft de bal voor. Botrini heeft problemen om de bal te vangen. Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Isnardi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gigante. Isnardi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Volpino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brasola kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Klungelig pakt Živanović de bal. Mosetto is nu in balbezit. Mosetto passt de bal in één keer door. Brasola bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - Cuneo F.C. 0:1

41e minuut.
Garibbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garibbo passt de bal met de wreef. Volpino geeft een hoge lob. Brasola springt en kopt de bal. Hedwig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - Cuneo F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: papaveri 45%, Cuneo F.C. 55%.
papaveri - Cuneo F.C. 0:2

46e minuut.
Giannetta onderschept slim de pass. Giannetta geeft een lange en hoge pass. Botrini heeft problemen om de bal te vangen. Atabaque rent richting de bal. Atabaque draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Živanović geeft een hoge lob. Boschesi kopt de bal weg. Klungelig pakt Botrini de bal. Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque draait met de bal, schiet en ... Ciobanu bokst de bal weg.

49e minuut.
Mosetto passt de bal in één keer door. Jucknischke bereikt de bal nog maar net als eerste. Salis onderschept slim de pass. Salis haalt uit met een fantastische trap. Hedwig maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - Cuneo F.C. 0:3

55e minuut.
Strangio onderschept slim de pass. Strangio probeert naar een medespeler te passen. Živanović onderschept slim de pass. Salis bereikt de bal nog maar net als eerste. Salis schiet op doel. Hedwig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brasola is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - Cuneo F.C. 0:4

63e minuut.
Jucknischke geeft de bal voor. Inworp. Mosetto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salis is nu in balbezit. Salis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Giannetta onderschept slim de pass. Gigante controleert de bal met de borst. Brasola bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasola haalt uit met een fantastische trap. Hedwig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - Cuneo F.C. 0:5

76e minuut.
Inworp. Salvati komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Brandolesio geeft een hoge lob. Gigante kopt de bal weg. Atabaque is nu in balbezit. Atabaque draait met de bal, schiet en ... Ciobanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - Cuneo F.C. 1:5

84e minuut.
Giannetta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cabrera komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Garibbo geeft de bal voor. Inworp. Hudeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mosetto rent richting de bal. Mosetto geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Boschesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boschesi passt de bal met de wreef. Atabaque rent richting de bal. Atabaque schiet op doel. Ciobanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - Cuneo F.C. 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: papaveri 49%, Cuneo F.C. 51%.
papaveri - Cuneo F.C. 2:5