Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Jmekerii Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 362
FC Jmekerii U Tibeni
442(1) Tactiek Biff
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
23 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32 gemiddelde waardering 26.5
adequate Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen weak


18e minuut.
Gobbetti is nu in balbezit. Gobbetti probeert naar een medespeler te passen. Câţanu is nu in balbezit. Gobbetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobbetti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Covrig is nu in balbezit. Maier speelt de bal door. Airinei bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu verovert de bal door een tackle van achteren. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. Tofan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gobbetti is nu in balbezit. Gobbetti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gobbetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobbetti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Doeltrap. Gămălie komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Airinei geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gămălie met een snelle inworp. Câţanu rent richting de bal. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. Tofan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jmekerii 32%, U Tibeni 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Jmekerii - U Tibeni 0:0

50e minuut.
Câţanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Foxton komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Airinei probeert de bal met de borst te controleren. Gămălie rent richting de bal. Gămălie speelt de bal door. Foxton rent richting de bal. Foxton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Copos met een sublieme pass. Gămălie rent richting de bal. Gămălie speelt de bal door. Foxton is nu in balbezit. Foxton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Atanasiu met een snelle inworp. Maier met een sublieme pass. Foxton rent richting de bal. Foxton schiet op doel. Tofan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Gămălie met een snelle inworp. Foxton rent richting de bal. Grigorie legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Foxton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Foxton zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jmekerii - U Tibeni 1:0

69e minuut.
Copos rent richting de bal. Copos speelt de bal door. Rampouch geeft een hoge lob. Foxton bereikt de bal nog maar net als eerste. Foxton draait met de bal, schiet en ... Tofan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Gobbetti met een sublieme pass. Atanasiu is nu in balbezit. Atanasiu speelt de bal door. Daar is Gobbetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gobbetti schiet op doel. Tofan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jmekerii - U Tibeni 2:0

81e minuut.
Gămălie kopt de bal weg. Daar is Gobbetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gobbetti met een sublieme pass. Foxton heeft problemen om de bal te vangen. Foxton draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Atanasiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maier geeft een lange en hoge pass. Gămălie is nu in balbezit. Gămălie geeft de bal voor. Cestari heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jmekerii - U Tibeni 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jmekerii 32%, U Tibeni 68%.
FC Jmekerii - U Tibeni 3:0