Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: CoveiCity Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 287
CoveiCity The Wolves United
haha Tactiek 532
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
33.2 gemiddelde waardering 35.3
zeer goed Schieten goed
matig Passen matig
zwak Verdedigen matig


8e minuut.
Paź bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypij geeft de bal voor. Cabral controleert de bal met de borst. Carp is nu in balbezit. Carp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Carp heeft problemen om de bal te vangen. Cabral rent richting de bal. Cabral passt de bal met de wreef. Papuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga draait met de bal, schiet en ... Domínguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Pająk met de inworp. Minciună heeft problemen om de bal te vangen. Minciună geeft een hoge lob. Cimberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimberle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Eminescu de bal. Pająk is nu in balbezit. Eminescu begaat een overtreding. Eminescu krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Dośpiał onderschept slim de pass. Dośpiał geeft een hoge lob. Klungelig pakt Weiss de bal. Cimberle is nu in balbezit. Cimberle haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Papuga passt de bal in één keer door. Cabral is nu in balbezit. Chmiest rent richting de bal. Cabral onderschept slim de pass. Cabral haalt uit met een fantastische trap. Domínguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Dośpiał geeft een hoge lob. Inworp. Wypij met een snelle inworp. Cabral rent richting de bal. Cabral geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Domínguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Cimberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimberle haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Carp onderschept slim de pass. Papuga rent richting de bal. Dośpiał verovert de bal door een tackle van achteren. Carp verovert de bal door een tackle van achteren. Carp schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoveiCity 67%, The Wolves United 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CoveiCity - The Wolves United 0:0

47e minuut.
Eminescu geeft een lange en hoge pass. Wypij rent richting de bal. Wypij passt de bal zonder na te denken. Carp rent richting de bal. Carp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Cabral geeft een hoge lob. Daar is Vaage, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papuga is nu in balbezit. Papuga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - The Wolves United 0:1

56e minuut.
Ben Barek passt de bal in één keer door. Peruggini heeft problemen om de bal te vangen. Peruggini met een sublieme pass. Minciună rent richting de bal. Minciună schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Cabral heeft problemen om de bal te vangen. Cabral passt de bal in één keer door. Carp is nu in balbezit. Carp schiet op doel. Domínguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ben Barek rent richting de bal. Ben Barek probeert naar een medespeler te passen. Cimberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimberle schiet op doel. Santiago maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CoveiCity - The Wolves United 1:1

66e minuut.
Pająk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabral rent richting de bal. Cabral passt de bal zonder na te denken. Papuga rent richting de bal. Papuga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Carp is nu in balbezit. Carp draait met de bal, schiet en ... Domínguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - The Wolves United 1:2

68e minuut.
Eminescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pająk. Eminescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Eminescu met een snel genomen vrije trap. Cimberle springt en kopt de bal. Santiago maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CoveiCity - The Wolves United 2:2

70e minuut.
Podsiadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Barek speelt de bal door. Peruggini bereikt de bal nog maar net als eerste. Peruggini haalt uit met een fantastische trap. Santiago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Wypij heeft problemen om de bal te vangen. Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał geeft een hoge lob. Peruggini rent richting de bal. Peruggini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Weiss geeft een hoge lob. Chmiest kopt de bal weg. Cimberle heeft problemen om de bal te vangen. Guguła rent richting de bal. Guguła schiet op doel. Santiago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Bereza speelt de bal door. Eminescu rent richting de bal. Mirkowski maakt een afschuwelijke overtreding. Mirkowski krijgt een gele kaart. Eminescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ben Barek met een snel genomen vrije trap. Daar is Cimberle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cimberle haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Weiss de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peruggini is nu in balbezit. Peruggini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Santiago trapt de bal weg. Cabral kopt de bal weg. Klungelig pakt Carp de bal. Carp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Guguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Guguła met een sublieme pass. Cimberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimberle haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Weiss de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eminescu neemt de hoekschop. Ben Barek maakt een snoekduik en kopt de bal. Weiss heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Minciună zal de hoekschop nemen. Cimberle heeft problemen om de bal te vangen. Weiss is nu in balbezit. Cimberle verovert de bal door een tackle van achteren. Cimberle haalt uit met een fantastische trap. Santiago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - The Wolves United 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoveiCity 36%, The Wolves United 64%.
CoveiCity - The Wolves United 3:2