Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Međedi94 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3609
Međedi94 Bosnia United
352 Tactiek Napad
51% Balbezit 49%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 44.2
adequate Schieten very good
good Passen very good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Prošel met een sublieme pass. Brůha is nu in balbezit. Brůha passt de bal met de wreef. Rnić rent richting de bal. Rnić schiet op doel. Gaidoş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Daar is Sobol`, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobol` geeft een lange en hoge pass. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Bosnia United 0:1

7e minuut.
Zelinčević kopt de bal weg. Sutton is nu in balbezit. Sutton passt de bal zonder na te denken. Rnić is nu in balbezit. Rnić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bitić rent richting de bal. Brůha probeert naar een medespeler te passen. Gniewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić is nu in balbezit. Rnić schiet op doel. Gaidoş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Petović probeert de bal met de borst te controleren. Grideanu rent richting de bal. Grideanu geeft de bal voor. Janduda rent richting de bal. Janduda geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Polényi probeert naar een medespeler te passen. Ciuffo met een sublieme pass. Žebříček is nu in balbezit. Rnić is nu in balbezit. Rnić haalt uit met een fantastische trap. Gaidoş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Bosnia United 0:2

24e minuut.
Jevtović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petović met een sublieme pass. Janduda is nu in balbezit. Janduda geeft een lange en hoge pass. Zelinčević krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Brůha bereikt de bal nog maar net als eerste. Brůha geeft een lange en hoge pass. Rnić rent richting de bal. Rnić schiet op doel. Gaidoş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Bosnia United 0:3

28e minuut.
Zelinčević passt de bal met de wreef. Rnić is nu in balbezit. Bitić is nu in balbezit. Rnić rent richting de bal. Rnić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Bosnia United 0:4

30e minuut.
Polényi kopt de bal weg. Žebříček bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bitić krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Klungelig pakt Bitić de bal. Ciuffo verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuffo speelt de bal door. Rnić rent richting de bal. Rnić haalt uit met een fantastische trap. Gaidoş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Međedi94 68%, Bosnia United 32%.
Međedi94 - Bosnia United 0:4

51e minuut.
Inworp. Sutton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciuffo rent richting de bal. Ciuffo geeft een lange en hoge pass. Rnić krijgt zijn hoofd ertegen. Gaidoş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Polényi kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciuffo de bal. Ciuffo probeert naar een medespeler te passen. Gniewek rent richting de bal. Gniewek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Sutton passt de bal zonder na te denken. Ciuffo rent richting de bal. Ciuffo passt de bal met de wreef. Žebříček is nu in balbezit. Žebříček haalt uit met een fantastische trap. Gaidoş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Sobol` rent richting de bal. Sobol` speelt de bal door. Ciuffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić rent richting de bal. Rnić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Bosnia United 0:5

68e minuut.
Łapiński onderschept slim de pass. Łapiński geeft een lange en hoge pass. Rnić rent richting de bal. Rnić draait met de bal, schiet en ... Gaidoş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Bosnia United 0:6

72e minuut.
Gušić rent richting de bal. Throne onderschept slim de pass. Throne passt de bal in één keer door. Rnić rent richting de bal. Rnić schiet op doel. Gaidoş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Łapiński met een sublieme pass. Brůha met een sublieme pass. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić schiet op doel. Gaidoş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Bosnia United 0:7

76e minuut.
Daar is Prošel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brůha rent richting de bal. Brůha met een sublieme pass. Gniewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniewek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Međedi94 65%, Bosnia United 35%.
Međedi94 - Bosnia United 0:7