Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sargetia
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2462
Sarmizegetusa Regia F. C. Barcelona.
Central Tactiek tiu442
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 45.9
weak Schieten solid
average Passen adequate
good Verdedigen solid


2e minuut.
Di Pietro probeert naar een medespeler te passen. Heydərov is nu in balbezit. Tolomac begaat een overtreding. Heydərov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacMonies wilt de vrije trap nemen. Breahna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
MacMonies verovert de bal door een tackle van achteren. MacMonies passt de bal in één keer door. Di Pietro probeert naar een medespeler te passen. Heydərov rent richting de bal. Heydərov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Heydərov is nu in balbezit. Douis begaat een overtreding. Heydərov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacMonies zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Heydərov is nu in balbezit. Heydərov haalt uit met een fantastische trap. Breahna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Heydərov speelt de bal door. Pleşca is nu in balbezit. Woldseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşca verovert de bal door een tackle van achteren. Pleşca schiet op doel. Breahna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Žitlinskas is nu in balbezit. Žitlinskas geeft een hoge lob. Heydərov kopt de bal weg. Pleşca rent richting de bal. Pleşca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Di Pietro kopt de bal weg. Heydərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Douis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Heydərov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. MacMonies neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Di Pietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pietro geeft de bal voor. Daar is Ndlazi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heydərov is nu in balbezit. Heydərov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Mavrocordat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrocordat geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Žitlinskas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saarkoppel geeft de bal voor. Breahna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Di Pietro met een snelle inworp. MacMonies is nu in balbezit. MacMonies passt de bal in één keer door. Pleşca rent richting de bal. Pleşca haalt uit met een fantastische trap. Breahna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Mavrocordat de bal. Heydərov is nu in balbezit. Heydərov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sarmizegetusa Regia - F. C. Barcelona. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarmizegetusa Regia 62%, F. C. Barcelona. 38%.
Sarmizegetusa Regia - F. C. Barcelona. 0:1

55e minuut.
Di Pietro geeft een lange en hoge pass. Ndlazi kopt de bal weg. Douis heeft problemen om de bal te vangen. Heydərov is nu in balbezit. Heydərov draait met de bal, schiet en ... Breahna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Saarkoppel geeft de bal voor. Mavrocordat kopt de bal weg. Pleşca is nu in balbezit. Pleşca haalt uit met een fantastische trap. Breahna probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarmizegetusa Regia - F. C. Barcelona. 0:2

67e minuut.
Inworp. Di Pietro met de inworp. MacMonies rent richting de bal. MacMonies geeft een lange en hoge pass. Pleşca springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Di Pietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pietro geeft een hoge lob. Mavrocordat kopt de bal weg. Heydərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Heydərov draait met de bal, schiet en ... Paal!

81e minuut.
Ndlazi rent richting de bal. Ndlazi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Pietro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacMonies geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarmizegetusa Regia 53%, F. C. Barcelona. 47%.
Sarmizegetusa Regia - F. C. Barcelona. 0:2