Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 22:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Los Tikos Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3286
Los Tikos BotafogoBelo
442 c Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.6 gemiddelde waardering 46.5
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Šinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Šinik geeft de bal voor. Daar is Karaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Länsimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Länsimäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tikos - BotafogoBelo 0:1

23e minuut.
Panković passt de bal in één keer door. Maśnica rent richting de bal. Deltgen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deltgen krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Akata geeft de bal voor. Klungelig pakt Poeta de bal. Länsimäki rent richting de bal. Länsimäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tikos - BotafogoBelo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Tikos 44%, BotafogoBelo 56%.
Los Tikos - BotafogoBelo 0:2

58e minuut.
Crăciun probeert naar een medespeler te passen. Panković bereikt de bal nog maar net als eerste. Panković passt de bal zonder na te denken. Dudek is nu in balbezit. Dudek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Panković probeert de bal met de borst te controleren. Panković probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maśnica de bal. Maśnica geeft een hoge lob. Dudek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Deltgen probeert naar een medespeler te passen. Ostroga is nu in balbezit. Ostroga passt de bal zonder na te denken. Länsimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Länsimäki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Buitenspel voor Karaj. Goede buitenspelval van de verdediging. Panković maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chadli heeft problemen om de bal te vangen. Ançay rent richting de bal. Ançay haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Maśnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Maśnica speelt de bal door. Akata bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudek verovert de bal door een tackle van achteren. Dudek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ostroga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poeta. Ostroga raakt geblesseerd tijdens het duel. Akata zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Karaj de bal. Karaj schiet op doel. Pannunzio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tikos - BotafogoBelo 0:3

74e minuut.
Blokker rent richting de bal. Panković is nu in balbezit. Panković geeft de bal voor. Länsimäki is nu in balbezit. Länsimäki draait met de bal, schiet en ... Pannunzio bokst de bal weg. Karaj is nu in balbezit. Karaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tikos - BotafogoBelo 0:4

77e minuut.
Moraes geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crăciun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pepino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepino passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Ançay is nu in balbezit. Moraes is nu in balbezit. Ançay onderschept slim de pass. Ançay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tikos - BotafogoBelo 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Tikos 43%, BotafogoBelo 57%.
Los Tikos - BotafogoBelo 1:4