Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAKA DEBESCIAKA KS Lotnik 1997 Poznań
z Waty ekran Tactiek 442
45% Balbezit 55%
36% Spel op eigen helft 64%
22 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 50
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen matig
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Stefaniszyn passt de bal zonder na te denken. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński met een sublieme pass. Fusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Daar is Azadov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Azadov. Azadov krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Macho is nu in balbezit. Stefaniszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Stefaniszyn probeert naar een medespeler te passen. Sałapa rent richting de bal. Sałapa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Hopson rent richting de bal. Soszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Soszyński passt de bal in één keer door. Sałapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałapa haalt uit met een fantastische trap. Stamoulakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Wodarz is nu in balbezit. Fusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodarz is nu in balbezit. Fusti is nu in balbezit. Fusti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Hopson rent richting de bal. Soszyński onderschept slim de pass. Soszyński met een sublieme pass. Fusti is nu in balbezit. Fusti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Inworp. Stefaniszyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cambedda is nu in balbezit. Cambedda geeft een lange en hoge pass. Rugberg rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Konno met de inworp. Cambedda geeft een lange en hoge pass. Daar is Oehlers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sałapa rent richting de bal. Sałapa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stamoulakis met een harde bal richting middenveld. Ángel kopt de bal weg. Klungelig pakt Boros de bal. Boros haalt uit met een fantastische trap. Neirinck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Klungelig pakt Azadov de bal. Azadov geeft een lange en hoge pass. Konno heeft problemen om de bal te vangen. Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAKA DEBESCIAKA 37%, KS Lotnik 1997 Poznań 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PAKA DEBESCIAKA - KS Lotnik 1997 Poznań 0:0

49e minuut.
Krzystyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystyniak geeft een hoge lob. Rugberg is nu in balbezit. Fusti verovert de bal door een tackle van achteren. Fusti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Cambedda met een sublieme pass. Oehlers is nu in balbezit. Sałapa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oehlers raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Oehlers kan niet meer verder spelen. Kołecki komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Krzystyniak geeft een lange en hoge pass. Fusti kopt de bal weg. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałapa is nu in balbezit. Sałapa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Soszyński geeft de bal voor. Wodarz kopt de bal weg. Sałapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałapa draait met de bal, schiet en ... Stamoulakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - KS Lotnik 1997 Poznań 1:0

67e minuut.
Konno met een sublieme pass. Stefaniszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefaniszyn probeert naar een medespeler te passen. Fusti heeft problemen om de bal te vangen. Fusti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Krzystyniak geeft een hoge lob. Sałapa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kołecki. Sałapa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cambedda wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Hopson geeft een lange en hoge pass. Azadov met een sublieme pass. Daar is Boros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PAKA DEBESCIAKA - KS Lotnik 1997 Poznań 1:1

81e minuut.
Troch met de inworp. Cambedda controleert de bal met de borst. Macho met een sublieme pass. Boros is nu in balbezit. Boros haalt uit met een fantastische trap. Neirinck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Soszyński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wodarz de bal. Kołecki rent richting de bal. Sałapa verovert de bal door een tackle van achteren. Sałapa draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAKA DEBESCIAKA 34%, KS Lotnik 1997 Poznań 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PAKA DEBESCIAKA - KS Lotnik 1997 Poznań 1:1