Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Babykracher Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3697
FC Babykracher Wujki
Plan B Tactiek Nowa v2
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.1 gemiddelde waardering 41.2
good Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen good


5e minuut.
Kone rent richting de bal. Schlingel onderschept slim de pass. Schlingel speelt de bal door. Zenker bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
bin Mohamad Lazim geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wollmann met de inworp. Seiberth bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiberth geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Seiberth is nu in balbezit. Seiberth passt de bal met de wreef. Zenker bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenker draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Soria werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Merdivenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlingel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Merdivenci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vandecauter kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Wujki 0:1

16e minuut.
Inworp. Łobaza met de inworp. Merdivenci geeft de bal voor. Vandecauter maakt een snoekduik en kopt de bal. Müffler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wollmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lechleiter geeft een hoge lob. Zenker rent richting de bal. Zenker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
bin Mohamad Lazim onderschept slim de pass. Wollmann verovert de bal door een tackle van achteren. Wollmann probeert naar een medespeler te passen. Zenker bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Galastro passt de bal zonder na te denken. Zenker rent richting de bal. Kone speelt de bal door. Merdivenci rent richting de bal. Merdivenci haalt uit met een fantastische trap. Müffler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Merdivenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Merdivenci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Wujki 0:2

37e minuut.
Galastro met een sublieme pass. Schlingel rent richting de bal. Schlingel probeert naar een medespeler te passen. Zenker rent richting de bal. Zenker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Łobaza is nu in balbezit. Łobaza passt de bal zonder na te denken. Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez schiet op doel. Müffler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Wujki 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Babykracher 42%, Wujki 58%.
FC Babykracher - Wujki 0:3

46e minuut.
Navratil komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Łobaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobaza speelt de bal door. Merdivenci is nu in balbezit. Merdivenci draait met de bal, schiet en ... Müffler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Wujki 0:4

56e minuut.
Rodríguez Soria trapt de bal weg van het doel. Galastro heeft problemen om de bal te vangen. Vandecauter bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandecauter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Wujki 0:5

60e minuut.
Inworp. Betz komt het veld opgelopen. Petterson komt het veld opgelopen. Bierfroh komt het veld opgelopen. Seiberth zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bierfroh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierfroh geeft een lange en hoge pass. Petterson springt en kopt de bal. Rodríguez Soria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grissemann komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Navratil met een sublieme pass. Petterson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kone. Petterson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Navratil komt bij de bal en schiet. Rodríguez Soria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Lindner geeft een hoge lob. Merdivenci rent richting de bal. Vandecauter rent richting de bal. Vandecauter schiet op doel. Müffler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Wujki 0:6

79e minuut.
Merdivenci rent richting de bal. Galastro begaat een overtreding. Merdivenci raakt geblesseerd tijdens het duel. Merdivenci zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vandecauter springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gdeszyński rent richting de bal. Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindner geeft een hoge lob. Petterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Petterson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Babykracher 30%, Wujki 70%.
FC Babykracher - Wujki 0:6