Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: alkmaar90 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers:
alkmaar90 Legia Będzin
442v3@H Tactiek Bombinha
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
65.6 gemiddelde waardering 65.5
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deaker met de inworp. MacTaggart rent richting de bal. MacTaggart geeft de bal voor. Jones krijgt zijn hoofd ertegen. Radosz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Czyszanowski geeft de bal voor. Buza kopt de bal weg. Tkachev is nu in balbezit. Tkachev haalt uit met een fantastische trap. Miquel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Despott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czyszanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyszanowski geeft een lange en hoge pass. Buza maakt een snoekduik en kopt de bal. Miquel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Czyszanowski is nu in balbezit. Czyszanowski passt de bal in één keer door. Roser rent richting de bal. Roser geeft de bal voor. Buza krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Deaker is nu in balbezit. Deaker passt de bal in één keer door. MacTaggart bereikt de bal nog maar net als eerste. MacTaggart geeft de bal voor. Lazarte springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Deaker speelt de bal door. MacTaggart is nu in balbezit. MacTaggart passt de bal in één keer door. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Czyszanowski rent richting de bal. Czyszanowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Dragusha de bal. Tkachev rent richting de bal. Tkachev draait met de bal, schiet en ... Miquel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Stolarczyk met een snelle inworp. Mattana is nu in balbezit. Buza onderschept slim de pass. Buza draait met de bal, schiet en ... Miquel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - Legia Będzin 1:0

30e minuut.
Ambrożewski geeft de bal voor. Buza is nu in balbezit. Tkachev rent richting de bal. Buza rent richting de bal. Buza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - Legia Będzin 2:0

31e minuut.
Munck geeft een lange en hoge pass. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mateja. Mateja krijgt een gele kaart. Jones is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacTaggart zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mateja kopt de bal weg. MacTaggart geeft een hoge lob. Lazarte maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Stolarczyk rent richting de bal. Stolarczyk geeft een hoge lob. Tkachev rent richting de bal. Tkachev schiet op doel. Miquel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - Legia Będzin 3:0

37e minuut.
Niiniluoto probeert naar een medespeler te passen. Munck met een sublieme pass. MacTaggart is nu in balbezit. MacTaggart geeft een hoge lob. Jones springt en kopt de bal. Radosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alkmaar90 45%, Legia Będzin 55%.
alkmaar90 - Legia Będzin 3:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deaker met de inworp. MacTaggart geeft een lange en hoge pass. Lazarte krijgt zijn hoofd ertegen. Radosz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - Legia Będzin 3:1

51e minuut.
Niiniluoto speelt de bal door. Bruton rent richting de bal. Di Sipio begaat een overtreding. Di Sipio krijgt een gele kaart. Bruton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacTaggart met een snel genomen vrije trap. Lazarte springt en kopt de bal. Radosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Niiniluoto passt de bal met de wreef. Bruton rent richting de bal. Inworp. Bruton met een snelle inworp. Niiniluoto geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Despott bereikt de bal nog maar net als eerste. Despott passt de bal zonder na te denken. Mattana rent richting de bal. Buza verovert de bal door een tackle van achteren. Buza draait met de bal, schiet en ... Miquel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruohoniemi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tkachev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buza neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Miquel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - Legia Będzin 4:1

77e minuut.
Bruton rent richting de bal. Bruton passt de bal met de wreef. MacTaggart bereikt de bal nog maar net als eerste. MacTaggart geeft een hoge lob. Jones maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Deaker probeert naar een medespeler te passen. MacTaggart bereikt de bal nog maar net als eerste. MacTaggart probeert naar een medespeler te passen. Lazarte is nu in balbezit. Lazarte draait met de bal, schiet en ... Radosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Ruohoniemi probeert naar een medespeler te passen. Di Sipio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Sipio geeft een lange en hoge pass. Buza rent richting de bal. Buza schiet op doel. Miquel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Niiniluoto rent richting de bal. Niiniluoto probeert naar een medespeler te passen. Bruton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruton geeft een hoge lob. Jones springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alkmaar90 54%, Legia Będzin 46%.
alkmaar90 - Legia Będzin 4:1