Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Caldeirão Charrua
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2705
Charruas FBPA Dominados
3-1-3-1-2 Tactiek SA revival2
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 52.4
good Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Klungelig pakt Bracken de bal. Gandalf bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandalf passt de bal in één keer door. Daar is Pará, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pará schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Jeandupeux met de inworp. Zərgərli probeert naar een medespeler te passen. Jeandupeux geeft een lange en hoge pass. Gallo krijgt zijn hoofd ertegen. Gallo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - Dominados 0:1

26e minuut.
Marcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández Creus is nu in balbezit. Marcel verovert de bal door een tackle van achteren. Gallo is nu in balbezit. Gallo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gandalf bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandalf passt de bal in één keer door. Busuioc is nu in balbezit. Mazolinha verovert de bal door een tackle van achteren. Mazolinha schiet op doel. Juričić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wydrzyński heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Stepanov verovert de bal door een tackle van achteren. Stepanov passt de bal in één keer door. Jeandupeux geeft een hoge lob. Marcel is nu in balbezit. Marcel draait met de bal, schiet en ... Gallo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Klungelig pakt Hernández Creus de bal. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández Creus maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hernández Creus naar de kleedkamers voor een vroege douche.

45e minuut.
Zúńiga trapt de bal weg. Zərgərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zərgərli met een sublieme pass. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charruas FBPA 56%, Dominados 44%.
Charruas FBPA - Dominados 0:1

53e minuut.
Perelló kopt de bal weg. Sagan rent richting de bal. Sagan probeert naar een medespeler te passen. Marcel rent richting de bal. Marcel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Doeltrap. Gallo trapt de bal weg. Zwarra controleert de bal met de borst. Zərgərli geeft een lange en hoge pass. Marcel maakt een snoekduik en kopt de bal. Gallo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Sagrera onderschept slim de pass. Sagrera geeft een lange en hoge pass. Zúńiga rent richting de bal. Marcel onderschept slim de pass. Marcel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Sagan met een sublieme pass. Zúńiga geeft een lange en hoge pass. Zwarra kopt de bal weg. Pará is nu in balbezit. Pará haalt uit met een fantastische trap. Juričić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Jeandupeux geeft een lange en hoge pass. Marcel rent richting de bal. Sagan speelt de bal door. Gallo rent richting de bal. Gallo haalt uit met een fantastische trap. Gallo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stepanov heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - Dominados 0:2

76e minuut.
Jeandupeux passt de bal in één keer door. Marcel is nu in balbezit. Sagan is nu in balbezit. Sagan haalt uit met een fantastische trap. Gallo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Moussaoui met een sublieme pass. Zərgərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zərgərli met een sublieme pass. Sagan is nu in balbezit. Sagan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charruas FBPA 62%, Dominados 38%.
Charruas FBPA - Dominados 0:2