Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:07
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Mititítí TE Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4369
Mititítí TE Amazon FC
Rock Tactiek breki433
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
4 Doelpogingen 40
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.6 gemiddelde waardering 60.6
matig Schieten uitstekend
zwak Passen uitstekend
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Istenes speelt de bal door. Soós bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanka is nu in balbezit. Yanka schiet op doel. Feczesin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Amazon FC 0:1

3e minuut.
Felföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dárday is nu in balbezit. Dárday speelt de bal door. Yanka rent richting de bal. Yanka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Soós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szirmay rent richting de bal. Szirmay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Amazon FC 0:2

6e minuut.
Szirmay geeft de bal voor. Klungelig pakt Istenes de bal. Yanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanka haalt uit met een fantastische trap. Feczesin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Amazon FC 0:3

10e minuut.
Soós rent richting de bal. Szirmay verovert de bal door een tackle van achteren. Szirmay passt de bal in één keer door. Korányi heeft problemen om de bal te vangen. Korányi schiet op doel. Feczesin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Korányi geeft een lange en hoge pass. Daar is Komora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanka rent richting de bal. Yanka schiet op doel. Feczesin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Amazon FC 0:4

17e minuut.
Korányi speelt de bal door. Szirmay rent richting de bal. Szirmay passt de bal zonder na te denken. Yanka is nu in balbezit. Yanka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Felföldi rent richting de bal. Felföldi geeft een lange en hoge pass. Korányi is nu in balbezit. Korányi geeft een lange en hoge pass. Yanka krijgt zijn hoofd ertegen. Feczesin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szirmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szirmay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Amazon FC 0:5

24e minuut.
Kováts rent richting de bal. Yanka onderschept slim de pass. Soós rent richting de bal. Yanka verovert de bal door een tackle van achteren. Yanka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Amazon FC 0:6

32e minuut.
Istenes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dombóvári komt het veld opgelopen.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trivellas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szirmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szirmay geeft de bal voor. Yanka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Korányi passt de bal met de wreef. Dárday rent richting de bal. Dombóvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Dárday onderschept slim de pass. Dárday geeft een lange en hoge pass. Feczesin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Amazon FC 0:7

38e minuut.
Yanka onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kováts. Yanka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mordak met een snel genomen vrije trap. Yanka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Feczesin speelt de bal door. Hjelm kopt de bal weg. Szirmay rent richting de bal. Szirmay geeft een lange en hoge pass. Yanka maakt een snoekduik en kopt de bal. Feczesin bokst de bal weg.

41e minuut.
Yanka passt de bal zonder na te denken. Dárday met een sublieme pass. Yanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanka draait met de bal, schiet en ... Felföldi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Dárday geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Soós de bal. Yanka rent richting de bal. Korányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Korányi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Komora heeft problemen om de bal te vangen. Kováts is nu in balbezit. Yanka verovert de bal door een tackle van achteren. Yanka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mititítí TE 76%, Amazon FC 24%.
Mititítí TE - Amazon FC 0:7

47e minuut.
Feczesin met een harde bal richting middenveld. Dárday bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm maakt een afschuwelijke overtreding. Hjelm krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Trivellas verovert de bal door een tackle van achteren. Trivellas geeft een hoge lob. Yanka is nu in balbezit. Yanka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Amazon FC 0:8

53e minuut.
Dárday bereikt de bal nog maar net als eerste. Dárday passt de bal zonder na te denken. Yanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanka draait met de bal, schiet en ... Feczesin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Amazon FC 0:9

55e minuut.
Szirmay rent richting de bal. Szirmay geeft de bal voor. Felföldi kopt de bal weg. Yanka is nu in balbezit. Yanka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Trivellas kopt de bal weg. Szirmay is nu in balbezit. Szirmay passt de bal in één keer door. Yanka rent richting de bal. Yanka draait met de bal, schiet en ... Feczesin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Felföldi heeft problemen om de bal te vangen. Korányi is nu in balbezit. Korányi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Amazon FC 0:10

57e minuut.
Kaulics passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trivellas met een snelle inworp. Szirmay geeft een lange en hoge pass. Yanka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Amazon FC 0:11

58e minuut.
Daar is Dombóvári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Korányi is nu in balbezit. Korányi geeft een hoge lob. Szirmay krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Amazon FC 0:12

61e minuut.
Szirmay met een sublieme pass. Yanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanka passt de bal zonder na te denken. Korányi rent richting de bal. Korányi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Feczesin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Dárday heeft problemen om de bal te vangen. Dárday met een sublieme pass. Korányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Korányi geeft een hoge lob. Yanka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Amazon FC 0:13

65e minuut.
Maczó is nu in balbezit. Szirmay onderschept slim de pass. Szirmay met een sublieme pass. Yanka rent richting de bal. Yanka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Trivellas passt de bal in één keer door. Szirmay is nu in balbezit. Soós maakt een afschuwelijke overtreding. Soós krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Szirmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szirmay speelt de bal door. Yanka rent richting de bal. Yanka schiet op doel. Feczesin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Amazon FC 0:14

77e minuut.
Göllei onderschept slim de pass. Göllei geeft een lange en hoge pass. Dubost onderschept slim de pass. Hjelm is nu in balbezit. Hjelm schiet op doel. Capote probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Mordak rent richting de bal. Mordak speelt de bal door. Korányi probeert naar een medespeler te passen. Yanka is nu in balbezit. Yanka haalt uit met een fantastische trap. Feczesin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Felföldi rent richting de bal. Felföldi geeft een hoge lob. Inworp. Dárday met de inworp. Korányi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Dárday passt de bal met de wreef. Korányi rent richting de bal. Korányi passt de bal in één keer door. Yanka rent richting de bal. Yanka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Amazon FC 0:15

89e minuut.
Felföldi rent richting de bal. Korányi verovert de bal door een tackle van achteren. Korányi speelt de bal door. Yanka is nu in balbezit. Yanka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mititítí TE 74%, Amazon FC 26%.
Mititítí TE - Amazon FC 0:15