Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 22:00
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: @cucutaforever Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 232
Clube Atlético Los Borrachos Defe
são paulo copa Tactiek Juanchi
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 33.5
slecht Schieten matig
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen goed


15e minuut.
Aganzo Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Aganzo Méndez probeert naar een medespeler te passen. Robak rent richting de bal. Robak draait met de bal, schiet en ... Arévalo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Defe 1:0

27e minuut.
Tagliaro is nu in balbezit. Tagliaro geeft een lange en hoge pass. Koźluk is nu in balbezit. Pauli verovert de bal door een tackle van achteren. Pauli haalt uit met een fantastische trap. Paal!

32e minuut.
Masnik is nu in balbezit. Boccaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigó schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rigó krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Pagani bereikt de bal nog maar net als eerste. Šuranský verovert de bal door een tackle van achteren. Šuranský passt de bal zonder na te denken. Pauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauli draait met de bal, schiet en ... Madsen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube Atlético Los Borrachos 55%, Defe 45%.
Clube Atlético Los Borrachos - Defe 1:0

46e minuut.
Ameli komt het veld opgelopen. Guzik komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schwarzbrenner komt het veld opgelopen. Rezende komt het veld opgelopen. Torres komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Teodoro verovert de bal door een tackle van achteren. Teodoro geeft een lange en hoge pass. Schwarzbrenner rent richting de bal. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres schiet op doel. Topolansky bokst de bal weg.

84e minuut.
Arévalo met een sublieme pass. Schwarzbrenner is nu in balbezit. Arévalo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arévalo krijgt een gele kaart. Schwarzbrenner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Guzik neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Topolansky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube Atlético Los Borrachos 44%, Defe 56%.
Clube Atlético Los Borrachos - Defe 1:0