Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 13:29
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: MUFCVN1 Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1249
MUFCVN1 Torrense F.C
Defend Tactiek 4-5-1 adap
45% Balbezit 55%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 36.9
slecht Schieten goed
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Trajano probeert naar een medespeler te passen. Rigon rent richting de bal. Huy Tuấn rent richting de bal. Rigon verovert de bal door een tackle van achteren. Rigon probeert naar een medespeler te passen. Paal!

5e minuut.
Huy Tuấn passt de bal zonder na te denken. Zulu is nu in balbezit. Zulu met een sublieme pass. Rigon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigon schiet op doel. Nam bokst de bal weg.

17e minuut.
Thành Phương passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Anh Đức de bal onder controle te krijgen. Anh Tâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Pias verovert de bal door een tackle van achteren. Pias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Trajano bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajano met een sublieme pass. Rigon rent richting de bal. Rigon draait met de bal, schiet en ... Ðức Thắng probeert de bal aan de voet te houden. Nam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Huy Tuấn speelt de bal door. Zulu rent richting de bal. Zulu passt de bal zonder na te denken. Rigon rent richting de bal. Rigon haalt uit met een fantastische trap. Nam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Hoàng Phương is nu in balbezit. Trajano verovert de bal door een tackle van achteren. Trajano passt de bal met de wreef. Pias rent richting de bal. Pias schiet op doel. Nam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Trajano verovert de bal door een tackle van achteren. Trajano speelt de bal door. Rigon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigon schiet op doel. Trung Tùng probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MUFCVN1 - Torrense F.C 0:1

39e minuut.
Anh Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zulu met een snelle inworp. Pias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUFCVN1 87%, Torrense F.C 13%.
MUFCVN1 - Torrense F.C 0:1

46e minuut.
Oswald probeert naar een medespeler te passen. Thành Phương rent richting de bal. Trajano onderschept slim de pass. Trajano geeft een hoge lob. Pias krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Hašler is nu in balbezit. Hašler geeft een lange en hoge pass. Zulu kopt de bal weg. Daar is Pias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Rigon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Duy rent richting de bal. Rigon verovert de bal door een tackle van achteren. Rigon haalt uit met een fantastische trap. Ðức Thắng probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Rigon heeft problemen om de bal te vangen. Nam probeert naar een medespeler te passen. Trajano kopt de bal weg. Pias is nu in balbezit. Pias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Oswald bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswald met een sublieme pass. Rigon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigon passt de bal zonder na te denken. Trajano geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Rigon passt de bal in één keer door. Ðức Thắng is nu in balbezit. Pias verovert de bal door een tackle van achteren. Pias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MUFCVN1 - Torrense F.C 0:2

67e minuut.
Zulu rent richting de bal. Zulu geeft de bal voor. Anh Tâm heeft problemen om de bal te vangen. Pias rent richting de bal. Pias draait met de bal, schiet en ... Nam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MUFCVN1 - Torrense F.C 0:3

69e minuut.
Hoàng Phương rent richting de bal. Hoàng Phương passt de bal zonder na te denken. Zulu met een sublieme pass. Trajano bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajano geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Hašler onderschept slim de pass. Hašler speelt de bal door. Rigon rent richting de bal. Bùi Duy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigon onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Ðức Thắng geeft een hoge lob. Inworp. Hašler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oswald bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswald geeft een hoge lob. Nam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rigon rent richting de bal. Rigon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MUFCVN1 - Torrense F.C 0:4

84e minuut.
Trajano geeft een lange en hoge pass. Quebrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrado geeft de bal voor. Trajano geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MUFCVN1 - Torrense F.C 0:5

88e minuut.
Anh Tâm is nu in balbezit. Pias onderschept slim de pass. Pias speelt de bal door. Rigon rent richting de bal. Rigon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUFCVN1 80%, Torrense F.C 20%.
MUFCVN1 - Torrense F.C 0:5