Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:44
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Estadio Jasieniec
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4311
GKS Kraska Jasieniec LKS Bulowice
ucin Tactiek New
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 35.5
matig Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


8e minuut.
Borzillo probeert de bal met de borst te controleren. Gortat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat passt de bal zonder na te denken. Tur is nu in balbezit. Tur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Tur probeert naar een medespeler te passen. Alaña rent richting de bal. Andrearczyk is nu in balbezit. Osiński verovert de bal door een tackle van achteren. Osiński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bertoldo passt de bal zonder na te denken. Osiński rent richting de bal. Osiński speelt de bal door. Tur rent richting de bal. Tur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Osiński heeft problemen om de bal te vangen. Osiński passt de bal zonder na te denken. Daar is Gortat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tur haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Tur passt de bal met de wreef. Gortat rent richting de bal. Gortat passt de bal in één keer door. Osiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Kraska Jasieniec 76%, LKS Bulowice 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS Kraska Jasieniec - LKS Bulowice 0:0

48e minuut.
Pylväinen trapt de bal weg van het doel. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond probeert naar een medespeler te passen. Gortat rent richting de bal. Gortat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bertoldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat rent richting de bal. Gortat probeert naar een medespeler te passen. Tur rent richting de bal. Tur draait met de bal, schiet en ... Pylväinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Alaña rent richting de bal. Alaña passt de bal met de wreef. Bertoldo speelt de bal door. Osiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Drummond passt de bal in één keer door. Gortat rent richting de bal. Gortat passt de bal zonder na te denken. Osiński is nu in balbezit. Osiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Bertoldo passt de bal zonder na te denken. Osiński is nu in balbezit. Osiński passt de bal met de wreef. Tur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tur is nu in balbezit. Tur schiet op doel. Pylväinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mariño heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - LKS Bulowice 0:1

83e minuut.
Mariño heeft problemen om de bal te vangen. Osiński rent richting de bal. Osiński haalt uit met een fantastische trap. Bertoldo geeft een hoge lob. Tur krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - LKS Bulowice 0:2

83e minuut.
Kámory probeert naar een medespeler te passen. Pinazo Arias is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tur. Pinazo Arias moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pinazo Arias kan niet meer verder spelen. Leistad komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Kraska Jasieniec 68%, LKS Bulowice 32%.
GKS Kraska Jasieniec - LKS Bulowice 0:2