Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 22:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Ernő Cipf
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4354
Rio Branco Cabuloso Fc
4-1-2-1-2 SLDSLA Tactiek 433 Atack
38% Balbezit 62%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 54.1
redelijk Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
Parodi rent richting de bal. Birro rent richting de bal. Parodi begaat een overtreding. Birro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

4e minuut.
Pearl Jam passt de bal in één keer door. Paraschivu is nu in balbezit. Roner verovert de bal door een tackle van achteren. Parodi is nu in balbezit. Parodi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Polimene probeert naar een medespeler te passen. Pearl Jam heeft problemen om de bal te vangen. Pearl Jam passt de bal met de wreef. Pusar is nu in balbezit. Pusar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Parodi passt de bal in één keer door. Pearl Jam rent richting de bal. Pearl Jam met een sublieme pass. Parodi rent richting de bal. Parodi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pearl Jam schiet op doel. Mosqueira probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Parodi zal de hoekschop nemen. Pusar springt en kopt de bal. Gera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Pusar met een sublieme pass. Sotolongo met een sublieme pass. Pearl Jam rent richting de bal. Pusar heeft problemen om de bal te vangen. Pusar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Birro rent richting de bal. Pearl Jam onderschept slim de pass. Pearl Jam passt de bal zonder na te denken. Parodi rent richting de bal. Parodi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Pearl Jam verovert de bal door een tackle van achteren. Pearl Jam passt de bal zonder na te denken. Pusar is nu in balbezit. Pusar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rio Branco 74%, Cabuloso Fc 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rio Branco - Cabuloso Fc 0:0

46e minuut.
Tsiartas komt het veld opgelopen. Hristovski komt het veld opgelopen. Livaja komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Pearl Jam passt de bal met de wreef. Pusar rent richting de bal. Pusar geeft de bal voor. Pearl Jam rent richting de bal. Pearl Jam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Pearl Jam is nu in balbezit. Pearl Jam probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Parodi de bal. Parodi schiet op doel. Livaja werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - Cabuloso Fc 0:1

59e minuut.
Daar is Birro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polimene bereikt de bal nog maar net als eerste. Polimene passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Parodi de bal. Parodi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pearl Jam rent richting de bal. Pearl Jam geeft de bal voor. Daar is Birro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Sotolongo passt de bal in één keer door. Pearl Jam rent richting de bal. Pearl Jam passt de bal in één keer door. Pusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Birro is nu in balbezit. Pusar verovert de bal door een tackle van achteren. Pusar probeert naar een medespeler te passen. Pearl Jam is nu in balbezit. Pearl Jam schiet op doel. Livaja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Koźlarz probeert de bal met de borst te controleren. Tsiartas rent richting de bal. Gorącawoda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gorącawoda krijgt een gele kaart. Tsiartas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hristovski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rio Branco - Cabuloso Fc 1:1

81e minuut.
Birro rent richting de bal. Birro geeft een hoge lob. Daar is Paraschivu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rio Branco 63%, Cabuloso Fc 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rio Branco - Cabuloso Fc 1:1