Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 01:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Florida Wild Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 733
Florida Wild Megara FC
Norm Tactiek 532
42% Balbezit 58%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.9 gemiddelde waardering 39.4
average Schieten adequate
adequate Passen good
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Tello met een sublieme pass. Saberhagen is nu in balbezit. Saberhagen passt de bal in één keer door. Short rent richting de bal. Short haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Jabłonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovat rent richting de bal. Jabłonowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jabłonowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - Megara FC 1:0

18e minuut.
Tello is nu in balbezit. Arcas Piqueres onderschept slim de pass. Arcas Piqueres passt de bal in één keer door. Jabłonowski is nu in balbezit. Jabłonowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Del Santi met een snelle inworp. del Cerro bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Daniec zijn tegenspeler op de grond. Daniec krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Dawson met een snelle inworp. del Cerro geeft een hoge lob. Daar is Arcas Piqueres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carey bereikt de bal nog maar net als eerste. Carey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sansonetto met een harde bal richting middenveld. Del Santi bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Santi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jabłonowski de bal. Jabłonowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Dawson is nu in balbezit. Dawson probeert naar een medespeler te passen. Short rent richting de bal. Short draait met de bal, schiet en ... Lewkowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Florida Wild - Megara FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florida Wild 62%, Megara FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Florida Wild - Megara FC 1:1

46e minuut.
Vangi komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Dawson met een snelle inworp. del Cerro geeft een hoge lob. Daar is Arcas Piqueres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carey is nu in balbezit. Carey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - Megara FC 1:2

59e minuut.
Jabłonowski rent richting de bal. Dantas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jabłonowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Labiş komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Carey onderschept slim de pass. Saberhagen geeft een hoge lob. Petardo heeft problemen om de bal te vangen. Short rent richting de bal. Short schiet op doel. Vangi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - Megara FC 1:3

64e minuut.
Branan verovert de bal door een tackle van achteren. Saberhagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Saberhagen passt de bal in één keer door. Carey is nu in balbezit. Carey haalt uit met een fantastische trap. Vangi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Inworp. Montesin komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Dziewulski komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Pacheco met een sublieme pass. Labiş is nu in balbezit. Labiş geeft een lange en hoge pass. Dziewulski is nu in balbezit. Dziewulski schiet op doel. Labak bokst de bal weg.

82e minuut.
Marcu is nu in balbezit. Branan onderschept slim de pass. Branan geeft een lange en hoge pass. Short controleert de bal met de borst. Short schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
del Cerro passt de bal zonder na te denken. Dawson geeft een lange en hoge pass. Daar is Arcas Piqueres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carey rent richting de bal. Carey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - Megara FC 1:4

88e minuut.
Klungelig pakt Marcu de bal. del Cerro bereikt de bal nog maar net als eerste. del Cerro passt de bal met de wreef. Short bereikt de bal nog maar net als eerste. Short haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florida Wild 51%, Megara FC 49%.
Florida Wild - Megara FC 1:4