Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 13:29
  • Competitiewedstrijd: HaoNguyen
  • Stadion: HLT Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 835
HLT HaoNguyen
TAC1-442 Tactiek HN_A
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
0 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 6
36.9 gemiddelde waardering 47
adequate Schieten very good
good Passen good
average Verdedigen very good


8e minuut.
Daar is Drašnar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro is nu in balbezit. Navarro geeft een lange en hoge pass. Bersani is nu in balbezit. Bersani schiet op doel. Romeno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Bùi Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Dương geeft een hoge lob. Daar is Vene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vene haalt uit met een fantastische trap. Romeno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HLT - HaoNguyen 0:1

15e minuut.
Ferraris geeft een hoge lob. Bùi Dương kopt de bal weg. Antunes onderschept slim de pass. Vene bereikt de bal nog maar net als eerste. Vene haalt uit met een fantastische trap. Romeno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Sivrice met de inworp. Seńkowski rent richting de bal. Seńkowski passt de bal met de wreef. Vene bereikt de bal nog maar net als eerste. Vene haalt uit met een fantastische trap. Romeno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Kuświk kopt de bal weg. Seńkowski speelt de bal door. Sivrice probeert naar een medespeler te passen. Vene heeft problemen om de bal te vangen. Vene draait met de bal, schiet en ... Romeno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Bersani passt de bal zonder na te denken. Vene rent richting de bal. Antunes met een sublieme pass. Daar is Vene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vene haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Navarro rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Navarro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vene kopt de bal weg. Bùi Dương heeft problemen om de bal te vangen. Romeno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Lewator geeft een lange en hoge pass. Podstawek is nu in balbezit. Met opzet legt Bùi Dương zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bùi Dương naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HLT 52%, HaoNguyen 48%.
HLT - HaoNguyen 0:1

47e minuut.
Sivrice speelt de bal door. Vnuk geeft een hoge lob. Bersani kopt de bal weg. Vene rent richting de bal. Vene draait met de bal, schiet en ... Romeno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Navarro heeft problemen om de bal te vangen. Navarro passt de bal zonder na te denken. Maturín rent richting de bal. Vene onderschept slim de pass. Vene draait met de bal, schiet en ... Romeno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Vodić verovert de bal door een tackle van achteren. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seńkowski. Seńkowski krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Seńkowski met een sublieme pass. Navarro rent richting de bal. Navarro speelt de bal door. Vene heeft problemen om de bal te vangen. Vene haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HLT 46%, HaoNguyen 54%.
HLT - HaoNguyen 0:1