Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hận_Đời_Vô_Đối Maru Jinair
LA_Attack Tactiek man chính
47% Balbezit 53%
19% Spel op eigen helft 81%
33 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 27.6
zwak Schieten matig
matig Passen matig
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Daron met de inworp. Mai Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Đức met een sublieme pass. Quang Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vinh draait met de bal, schiet en ... Long Giang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - Maru Jinair 1:0

5e minuut.
Trung Tuấn geeft een hoge lob. Daron kopt de bal weg. Quang Vinh is nu in balbezit. Quang Vinh draait met de bal, schiet en ... Long Giang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - Maru Jinair 2:0

7e minuut.
Hoàng Sửu met een sublieme pass. Daron rent richting de bal. Quang Vinh rent richting de bal. Quang Vinh draait met de bal, schiet en ... Long Giang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - Maru Jinair 3:0

9e minuut.
Inworp. Duy Hải met een snelle inworp. Quang Vinh is nu in balbezit. Vĩnh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Vĩnh Hưng draait met de bal, schiet en ... Long Giang bokst de bal weg. Mai Đức rent richting de bal. Mai Đức draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - Maru Jinair 4:0

10e minuut.
Inworp. Mai Đức zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoàng Sửu met een sublieme pass. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải draait met de bal, schiet en ... Vĩnh Hưng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - Maru Jinair 5:0

13e minuut.
Quang Vinh rent richting de bal. Quang Vinh draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Long Giang de bal onder controle te krijgen. Mai Đức rent richting de bal. Mai Đức draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải passt de bal in één keer door. Quang Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vinh haalt uit met een fantastische trap. Long Giang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - Maru Jinair 6:0

18e minuut.
Daar is Mai Đức, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daron met een sublieme pass. Quang Vinh is nu in balbezit. Quang Vinh draait met de bal, schiet en ... Long Giang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - Maru Jinair 7:0

29e minuut.
Toàn Quân speelt de bal door. Daar is Hoàng Sửu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Sửu met een sublieme pass. Quang Vinh rent richting de bal. Quang Vinh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rusmir rent richting de bal. Duy Hải onderschept slim de pass. Duy Hải probeert naar een medespeler te passen. Daar is Quang Vinh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Vinh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vĩnh Hưng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Speichler verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vinh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Quang Vinh is nu in balbezit. Long Giang speelt de bal door. Inworp. Duy Hải met de inworp. Vĩnh Hưng geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron passt de bal zonder na te denken. Daar is Hoàng Sửu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mai Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Đức schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Speichler rent richting de bal. Speichler geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Daron zal de hoekschop nemen. Duy Hải probeert de bal met de borst te controleren. Long Giang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quang Vinh rent richting de bal. Quang Vinh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - Maru Jinair 8:0

42e minuut.
Inworp. Daron met een snelle inworp. Hoàng Sửu bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes is nu in balbezit. Reyes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hận_Đời_Vô_Đối 16%, Maru Jinair 84%.
Hận_Đời_Vô_Đối - Maru Jinair 8:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vĩnh Hưng met de inworp. Hoàng Sửu probeert naar een medespeler te passen. Mai Đức rent richting de bal. Mai Đức schiet op doel. Long Giang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hoàng Sửu geeft de bal voor. Quang Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vinh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - Maru Jinair 9:0

50e minuut.
Altındağ passt de bal zonder na te denken. Hoàng Sửu is nu in balbezit. Hoàng Sửu passt de bal in één keer door. Quang Vinh is nu in balbezit. Quang Vinh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

60e minuut.
Klungelig pakt Toàn Quân de bal. Toàn Quân met een sublieme pass. Mai Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Đức haalt uit met een fantastische trap. Long Giang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Phúc Lâm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoàng Sửu probeert naar een medespeler te passen. Duy Hải geeft de bal voor. Quang Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vinh draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duy Hải zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Speichler rent richting de bal. Quang Vinh verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Vinh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Daron zal de hoekschop nemen. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải draait met de bal, schiet en ... Long Giang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - Maru Jinair 10:0

66e minuut.
Mai Đức rent richting de bal. Mai Đức met een sublieme pass. Vĩnh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quang Vinh heeft problemen om de bal te vangen. Mai Đức is nu in balbezit. Mai Đức schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - Maru Jinair 11:0

69e minuut.
Bá Thiện met een harde bal richting middenveld. Mai Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Đức speelt de bal door. Daar is Quang Vinh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Vinh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Ðức Huy is nu in balbezit. Daron is nu in balbezit. Ðức Huy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Daron raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoàng Sửu neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Hoàng Sửu is nu in balbezit. Hoàng Sửu speelt de bal door. Quang Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vinh draait met de bal, schiet en ... Long Giang probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Quang Vinh de bal. Quang Vinh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - Maru Jinair 12:0

84e minuut.
Văn Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sửu met een sublieme pass. Vĩnh Hưng speelt de bal door. Quang Vinh rent richting de bal. Quang Vinh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Văn Minh met de inworp. Soriano Casas met een sublieme pass. Reyes rent richting de bal. Reyes draait met de bal, schiet en ... Zvara probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hận_Đời_Vô_Đối 23%, Maru Jinair 77%.
Hận_Đời_Vô_Đối - Maru Jinair 12:0